Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton antivirus, virusdefinities

Anoniem
None
12 antwoorden
 • Norton AV 2002 ververst elke woensdag mijn virusdefinities. Omdat Yaha.k daar nog niet bijstaat probeer ik met hun Intelligent Updater de laatste gegevens binnen te halen. Het gedownloade programma 20021230-002.i32.exe laat zich echter niet openen. Ik krijg de boodschap:
  Error reading zip file directory. This could be due to not enough memory for proper operation of intellegent (hun schrijfwijze!) Updater.
  Herkent iemand dit, heeft iemand suggesties.
 • Volgens mij kan je hem downloaden via de Live-update.
  http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.yaha.k@mm.html
 • Life update wordt al automatisch door mij gebruikt. Maar dat kan tot een week achterlopen, en in de meest recente staat het genoemde virus niet in. Wel in de intelligente Updater, die meermaals per dag wordt aangepast. Overigens had ik mijn definities van genoemde site afgehaald.
 • Ik heb ook NAV 2002. Bij mij staat ie wel in de lijst.
  Probeer nog eens een live-update. (handmatig starten)
 • Via Live-update net de laatste virusdefinities opgehaald. Die van vandaag 30-12-2002.
 • Het is vandaag woensdag, en dan lukt het allemaal met Live Update. Mij ook. Maar soms wil je ook wel eens op maandag actualiseren, en dan lukt het dus niet bij mij door een stomme fout ergens. En daar wou ik een oplossing voor hebben.
 • Hmmm… bij mij heeft LiveUpdate ook de versie 30-12 automatisch binnen gehaald… is wel eens anders geweest…
 • Bij mij ook gisteren. Maar niet eergisteren, en toen wou ik een update hebben. Zo te zien aan alle antwoorden heeft niemand de vraag gelezen, waarop ik een antwoord vroeg.
 • Hey je opend met

  Het gedownloade programma 20021230-002.i32.exe laat zich echter niet openen. Ik krijg de boodschap: Error reading zip file directory.

  Twee tegenstellingen, heb je nu een zipfile of een exe bestand?

  Maar in bedie gevallen kan het zijn dat het bestand beschadigd is, dus opnieuw downloaden.

  Zelf ben ik voorstnder van liveupdate, werkt perfect.


  Greetz bye mike
 • Inderdaad een tegenstelling maar daar zorgt Norton voor, ik niet. Het wordt gedownload als een .exe bestand. Ik heb diverse versies verschillende malen binnengehaald, die zullen wel niet allemaal beschadigd zijn, mar ik krijg wel elke keer dezelfde boodschap.
  ik prefereer en gebruik ook de automatische Live update, maar als Norton je aanbiedt in een enkel geval gebruik te maken vanm een andere methode dan wil ik ook wel graag dat dat werkt. Het genoemde virus was volgens Norton op 24 december ontdekt, en kon eergisteren nog niet in mijn laatste update zitten, zie http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.yaha.k@mm.html

  kan iemand misschien ook eens via de intelligente update methode de nieuwste definities downloaden, en proberen te openen? Dan weet ik of het vaker voorkomt of dat ik de enige ben die problemen heeft. Downloaden kun je via de bovengenoemde site.
 • Heb je niet per ongeluk het in-drieen-gedeelde bestand gedownd i.p.v. het hele?
 • Ik heb dat ook geprobeerd, maar kreeg dezelfde opmerking.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.