Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word 2000 Crasht bij selecteren lettertypen

Anoniem
Cmdr Chakotay
3 antwoorden
  • Als ik een document heb en wat tekst selecteer en vervolgens via de werkbalk een lettertype wil selecteren, loopt Word vast als ik op het pull-down menuutje klik… :x Heb dit soms ook bij andere MS Office 2000 programma's (Powerpoint bijv.).

    FF update installeren denk je dan. Dus ik ga naar http://office.microsoft.com/dutch/ProductUpdates/default.aspx en klik op autodetectie. Er wordt aangegeven dat er 2 updates geinstalleerd kunnen worden: [b:e27d159c0e]Office 2000-service pack 3 (Nederlandse versie)[/b:e27d159c0e] en [b:e27d159c0e]Office 2000 SP-3 voor cd-rom 2 van Office 2000 SR-1 en Publisher 2000 SR-1 (Nederlandse versie)[/b:e27d159c0e]. Dus ik vink ze aan en klik op Installatie Starten. Krijg de melding dat je de cd nodig hebt, dus ik stop vast CD 1 in m'n cd-speler en klik op doorgaan en op accepteren (de overeenkomst). Ik zie net 2 seconden een download venster maar die sluit meteen om plaats te maken voor een ander venster. En die zegt vrolijk:
  • Dit wordt twee vliegen in één klap: deïnstalleer office (en verwijder de map waarin office was geïnstalleerd daarna ook!) en installeer het daarna opnieuw - dat lost het probleem op met de ontbrekende lettertypen (wat je in het pulldown menu ziet zijn de verwijzingen naar de lettertypen, en dat geeft geen garantie dat ze er ook zijn…). Installeer daarna direkt de upgrade naar sp-3. Dat zal dan ook geen problemen meer opleveren…
    Tip: tenzij je een breedbandverbinding hebt wil je vast, bij een herinstallatie van je pc, die grote sp-3 bestanden niet opnieuw downloaden. Dat is te regelen door op bezoek te gaan bij het downloadcentrum (een link aan de linkerkant van het office update venster), en het bestand daar eerst te downloaden vóórdat je gaat installeren. Let op: de twee bestanden in het office update venster zijn bij het downloadcentrum ineens één bestand geworden, wat nog kleiner is ook… Vraag niet hoe het kan!
  • Verwijder en installeer opnieuw je printer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.