Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ik zoek een film-plaatje-maak programma

Anoniem
no_name
7 antwoorden
 • Titel is wat onduidelijk. Maar hier komt het opneer. Ik zoek een prog. waarmee je plaatjes van een filmpje (avi, mpeg) kunt maken. En dan alleen van het filmpje, dus niet een screenshot van het hele scherm maar puur het filmpje. Of een prog. die een frame uit een filmpje haalt en daar dan een plaatje van maakt is ook goed.
 • Met 'printscreen' maak je een afdruk van je hele dekstop, met 'alt-printscreen' van het actieve venster alleen. Kun je daarna invoegen in elke willekeurige grafische editor.
 • Maar dan krijg ik het hele venster erbij. Maar ik moet alleen een screenshot van het filmpje hebben. Nu kan ik natuurlijk wel het frame er om weg knippen maar er is toch wel een makkelijkere manier?
 • printscreen werkt bijv in Media Player niet. Dan krijg je een zwart scherm
 • Een prima tool hiervoor is SnagIt, je kunt kiezen uit verschillende opties: met of zonder frame, hele pagina of alleen venster, beelden van webpages, met of zonder cursor (instructiedoeleinden) enz.
  Zoek bij Google naar snagit download, of

  http://www.techsmith.com/download.asp

  Groeten, Toon
 • [quote:8d29733d19="Toon1"]Een prima tool hiervoor is SnagIt, je kunt kiezen uit verschillende opties: met of zonder frame, hele pagina of alleen venster, beelden van webpages, met of zonder cursor (instructiedoeleinden) enz.
  Zoek bij Google naar snagit download, of

  http://www.techsmith.com/download.asp

  Groeten, Toon[/quote:8d29733d19]

  Ik heb het geinstalleerd, maar als ik dan een screenshot maak en dan opslaan en dan weer openen dan krijg ik alleen maar een zwart plaatje te zien. Waarschijnlijk doe ik iets fout. Maar in ieder geval bedankt! :D
 • In BSPlayer kun je van iedere frame een snapshot maken, heel simpel.

  www.bsplayer.org

  Tijdens afspelen hoef je alleen maar op "p" te drukken !

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.