Vraag & Antwoord

Anders (software)

probleem met links (nieuw scherm in klein voormaat)

Anoniem
None
6 antwoorden
 • :o
  als ik op een site een link aan druk komt het nieuwe scherm in een klein voormaat….maar ik wil hem net zo groot hebben als mijn begin scherm.
  kan hem dan grooter maken en afsluiten en dan nog eens proberen ..dan gaat het goed maar als ik IE weer opstart dan is hij weer het oude voormaat…help
 • Met de muis naar volledige venstergrootte slepen.
 • :wink: Gedaan heb alles al eens geprobeerd….tot groote sleepen en dan afsluiten met alt 4 en rechter muis op de microsoft balk gaan staan en en dan formaat wijzigen noem het maar op….
 • Er is maar één juiste manier (die Kleinkramer ooit heeft gepost):

  "Klik een hyperlink op een web-pagina met de rechter-muisknop aan. Kies "openen in nieuw venster" in het snelmenu. Ga nu terug naar het eerste scherm wat je geopend hebt (dus het scherm, waar je vandaan komt), en SLUIT het.
  Ga nu terug naar het door de hyperlink geopende venster, en sleep dit met de muisknop naar de grootte die je wilt. De maximaliseren knop hierbij NIET gebruiken, want dat is maar een tijdelijke instelling, en die wordt NIET onthouden. (DAT is de truuk). Hierna sluit je het venster.
  Hierna hoort elk nieuw venster dat je opent écht op de op deze wijze ingestelde grootte te openen".

  Ik gebruik zelf AutoSizer. Heb je NOOIT meer omkijken naar:
  http://www.southbaypc.com/AutoSizer/
 • :lol: U bent geweldig….ik zal het op de zelfde manier ook zelf verkloot hebben….maar dank je wel het werkt…ik ben weer blij en wat geleerd
 • Leuk en handig progje Ben. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.