Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kazaa erg traag

Anoniem
taco78
11 antwoorden
 • Zoals de titel al aangeeft download kazaaLite bij mij erg traag. Ik heb kabel maar heb zelden een snelle download, terwijl vrienden van me regelmatig ver boven de 60 zitten kom ik zelden boven de 10 uit. Alleen met mp3 gaat het redelijk. Maar met de grote avi bestanden mag ik al blij zijn als het boven de 1kb/s komt.

  Ik weet wel kazaa met sources werkt, maar dit hoort toch echt sneller te gaan. heb trouwens ook zelden meer dan 2 sources voor 1 file.

  Hoop dat iemand weet of er wat aan te doen is.
  Trouwens van dat speed-up programma van kazaalite merk ik ook niets.
 • Dat heb ik precies zo.

  Het gekke is dat een collega van mij met dezelfde provider een veel hogere snelheid haalt dan ik, soms meer dan 200 kb/s
  Die collega woont net als ik in Zwolle.
 • heb je al de nieuwste versie? wel ff klcheater gebruiken om je rating op te pompen :)
 • heeft volgens mij ook te maken hoe druk de PC is waar je de files vanaf haalt. Ik wel eens dat ie met moeite 1-2 Kb gedrurende zeg 3 uur haalt om plotseling gedurende 2 uur op 40 Kb te gaan
 • Er is maar 1 manier om dat op te lossen (denk ik): DAP installeren, en voortaan bovenop Kazaa Lite gebruikmaken van Diet Kazaa (dat maakt gebruik van DAP). Je krijgt daardoor meer hits, en Diet Kazaa zal met behulp van DAP proberen de bestanden van zo veel mogelijk gebruikers tegelijk binnen te halen. Dat scheelt behoorlijk in downloadsnelheid.

  Maar uiteindelijk heeft Bosje gelijk: je blijft afhankelijk van hoeveel gebruikers met wat voor verbinding exact hetzelfde bestand aanbieden. Als jouw smaak wat exotischer is dan die van je vrienden, kan dat al een heel deel van het snelheidsverschil verklaren…
 • Zeg webspider kun je ook ff een linkje plaatsen voor die klcheater?

  met google kom ik wel op verschillende boards uit zonder de mogelijkheid van downloading. :(
 • En als je nu in Google intikt: [b:13d5d0b592]klcheater download [/b:13d5d0b592]?

  Dan vindt je 'm opeens wel :wink:

  Cheers, P de BB
 • Mijn participation level had ik al naar de 1000 gepompt. Sindsdien gaat het iets beter maar nog niet echt geweldig.
  Het zijn echt niet van die zeldzame downloads die ik allemaal in m'n lijst heb.
  Ik maag enbruik van lite 2.0.o build2 omdat het bij 2.0.2 de klcheater niet werkt.
  En Droopy als je de klcheater nog wilt hebben moet je me maar een pb sturen met je e-mailadres dan zal ik die wel mailen.
  Die dap oplossong zal ik wel proberen, maar toch hoop ik dat er nog een andere oplossing is. Want het blijft vreemd dat anderen met dezelfde provider sneller dezelfde files ophalen.
 • Bedankt thijs1981 voor je aanbod, maar ik heb hem nu wel.
 • Is nu al ruim een maand geleden dat ik m'n eerste oproep plaatste maar er is nog niets veranderd. Heb dietkazaa icm kazaalite. Maar echt veel schelen doet het niet. Computer is geformateerd intussen, wat een andere keer wel hielp, maar dat loste nu niets op.
  Participation level staat op 1000. Zelden heb ik meer dan 2 users en dan nog komt de snelheid amper boven de 5 kb/s uit. En dan heb ik nog mazzel. Gebeurt soms nog wel dat ik heel ff een source heb die 80 geeft ofzo, maar die is na een minuut meestal weer weg.
  Kortom, heel vervelend en zeer langdurig.
  Hoop dat iemand intussen een oplossing weet. :cry:
  Alvast bedankt
 • Echt niemand die het weet. Internet zelf gaat wel snel, maar kazaa is echt dramatisch. Soms heb ik 6 downloads die allemaal niet boven de 1 uitkomen. Word er echt gek van :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.