Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton Ghost 2003

5 antwoorden
  • Hallo, Even een vraag voordat ik koop. Ik heb begrepen dat je een NTFS partitie niet kunt formateren of je moet hem eerst verwijderen en weer aanmaken. Zover ik snap, alleen als ik nu een Ghost image wil terug zetten, kan dat dan gewoon over de bestaande troep heen? Ik hoor het wel hopelijk. Greetz
  • Dat kan wel, maar dan moet die image wel op een FAT32-partitie staan. Van daaruit kan die image op een NTFS-partitie worden teruggezet. Volgens mij heeft Powerquest Driveimage 2002 dat "probleem" niet.
  • Norton 2003 kan met NTFS-partities overweg, en dan bedoel ik dat ie ze (voor het eerst) ook daarop kan wegschrijven. Tot deze versie moest de schrijfpartitie FAT32 zijn.
  • [quote:60831c5a9c="BrigitteW"]Norton 2003 kan met NTFS-partities overweg, en dan bedoel ik dat ie ze (voor het eerst) ook daarop kan wegschrijven. Tot deze versie moest de schrijfpartitie FAT32 zijn.[/quote:60831c5a9c] Inderdaad Ik heb het gekocht en een image gemaakt na een clean install. Voor de fun even geprobeert en 2003 schrijft er in een ongelofelijk snel tempo de hele handel overheen. +/- 5 GIG in pak hem beet 4min. Not bad he.
  • Ik begrijp hieruit dat je Ghost niet kan gebruiken als je een backup wil maken van NTFS partities?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.