Vraag & Antwoord

Anders (software)

Laptop doet niks meer!

Anoniem
LibraOne
3 antwoorden
  • Ik heb hier een laptop staan. Als ik deze aan zet met de daarvoor bestemde knop bigint de harde schijf kort te "kraken". Er gebeurt verder niks. Totaal niks geen beeld, geen geratel van de schijf.
    Als ik de laptop aan doe hoort het merk bios en de cd-rom speler en dergelijke in beeld te komen. Dit gebeurt dus niet en verder gebeurt er helemaal niks. Ik kan dus ook niet in de bios komen! is er een oplossing voor?
  • Een ideetje: Het kan zijn dat je accu leeg is en dat je 'm eerst een tijdje aan de stroom moet zetten zodat 'ie opgeladen wordt. Of je battery pack is gewoon 'op', versleten zeg maar. Sommige laptops willen dan helemaal niet meer functioneren. In dat geval is een nieuwe battery pack nodig.

    Wat voor laptop heb je en hoe oud is 'ie?
  • ik heb hem gewoon aan de stroom hangen. het gaat om een IBM thinkpad met intelceleron processor. Het is een vrij nieuwe laptop. hij krijgt wel gewoon stroom want het lampje brand gewoon. alleen komt er geen beeld en hij start niet op.

    Ik heb wel ontdekt dat nadat ik de aan/uit knop een paar keer snel achterelkaar heb ingdrukt hij wel werkte (is nog maar 1 keer gelukt).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.