Vraag & Antwoord

Anders (software)

microsoft windows xp plus! digital media edition?

Anoniem
zjuulll
4 antwoorden
 • hoi,

  heeft er al iemand ervaring met de nieuwe versie van het windows xp plus programma?
  zo ja, is het die 20 euro waard, werkt het goed, of is het niets nieuws?

  graag jullie reacties,

  alvast bedankt,

  jules wijers
 • Van het persbericht werd ik niet direct warm, maar ik wacht nog op een reviewexemplaar voor in Computer!Totaal. ZOdra ik die getest heb wil ik wel iets meer vertellen, kan ik nu helaas nog niet.

  groetjes Edmond
 • Was zeer enthousiast over Photo Story in DME, leek me erg leuk. Heb zelfs betaald voor de Plus! pack. Ik krijg t alleen niet voor elkaar een photo story te saven.. :evil: Ik krijg nl. steeds de melding NOT ENOUGH MEMORY OR DISK SPACE, OR MEDIA PLAYER 9 IS MISSING.
  Ik heb nog 11 gig op mijn schijf en heb 448MB intern…. daar zou t dus niet aan hoeven te liggen.

  Heeft iemand ook last van dit probleem, of heeft t ermee misschien mee te maken dat ik een Nederlandse versie van WMP9 heb?

  Help!!!!


  I'll never pay Gates another euro :evil:
 • Hert plus!pakket voor windows XP biedt prachtige grafische mogelijkheden en er zijn interessante uitbreidingen voor de windows media player beschikbaar
  .Alle afbeeldingen zijn echter in het Engels,want plus! XP is alleen in het engels verkrijgbaar. Enkele voorbeelden:
  Uw eigen audio-cd maken,uw eigen inlegvel en hoesje. Verder kunt standaard achtergrondafbeelding(en),afbeelding,achtergrondkleur aanpassen.
  Verder :windows media player grafisch uitgebreid, een conversie naar MP3 naar WMA uitvoeren,een plus! personal DJ en ook zult u drie spellen vinden(Russian square,labyrinth en superbowl)
  Daarvoor heeft men een goede grafische 3D-kaart voor nodig om de mogelijkheden van deze spellen tot hun goed recht te laten komen.
  :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.