Vraag & Antwoord

Anders (software)

bestand verzenden naar e-mail adres (als bijlage) .....

Anoniem
m.t.borst
7 antwoorden
 • Wij kan mij uit de droom helpen met de volgende vraag:

  als ik in Word 2000 of Word XP via de optie: bestand verzenden naar e-mail adres (als bijlage) probeer, dan blijft deze optie grijs en kan ik dit niet gebruiken. Via een omweg is dit wel mogelijk, maar ik wil graag deze optie gebruiken. Via help in Word wordt aangegeven om bij EXTRA, OPTIES, ALGEMEEN, het vakje "bericht toevoegen" aan te vinken maar dit helpt niet, het blijft grijs.

  Ra, ra, wat gaat er fout?

  Alvast bedankt, vr. gr.
  Theo
 • Welke Windows gebruik je?
 • Windows XP Pro NL


  Theo
 • Typ in start\uitvoeren msconfig [enter] en ga naar tabblad win.ini. Halverwege zie je "Mail" staan met een plusteken ervoor. Klik op dat plusteken: staat alles aangevinkt en [i:2c2d9ffcb4]wat[/i:2c2d9ffcb4] zie je allemaal staan onder "mail"?
 • Heb je wel een e-mailprogramma geactiveerd op die pc en ook als standaard mailer benoemd? Welk programma gebruik je om te e-mailen?

  groetjes Edmond
 • Bij win.ini in msconfig staat 'mail' aangevinkt, met daaronder 2 instellingen: MAPI=1, en MAPIMODE= 1841320763, beide aangevinkt.

  Verder gebruik ik als e-mail client: Outlook Express 6.

  Bij Internet Explorer 6 staat bij EXTRA, INTERNET OPTIES, PROGRAMMA'S, outlook express ingesteld als internet service voor e-mail.

  Theo.
 • Haal het vinkje eens weg bij Mapimode (misschien ook niet, test het naderhand), maar doe in ieder geval het volgende: selecteer "Mail" en klik dan op de knop "nieuw". Nu ff koppie erbij. Voeg de volgende waarden toe:

  MAPIXVER=1.0.0.1
  MAPIX=1
  OLEMessaging=1
  CMC=1
  CMCDLLNAME=mapi.dll
  CMCDLLNAME32=MAPI32.DLL

  Start opnieuw op. En nu?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.