Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton en MSN Instant Messenger !!

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik heb pas Norton 2003 geinstalleerd en na die installatie kreeg ik steeds een melding dat Norton de Instant Messenger niet kon scannen. Dit bericht kwam om de paar minuten op het scherm, daar wordt je natuurlijk gek van. Het schijnt aan de versie van Instant Messenger 5.0 te liggen. Deze is uitgekomen nadat Norton 2003 op de markt kwam. Ik heb I M er nu afgehaald omdat ik verder geen oplossing hiervoor kon vinden. Toch wil ik graag het MSN chat programma erop hebben. Is er iemand die hier een oplossing voor weet? Ik heb als stuurprogramma Windows ME erop zitten.
  Vast bedankt voor de hulp.
 • Heb je het al geprobeert met de nieuwste MSN versie 5.0.0.543

  Dat is de versie met allemaal smillie's en je kan hier ook online mee schaken.
 • Je moet naar je norton hoofd-menu, ga dan naar je opties en klik op instant messenger. Haal daar de optie weg dat hij je msn messenger scant. Norton Anti Virus kan msn nog niet scannen omdat MSN 5.0 te nieuw is en er nog geen optie voor is om die te scannen.

  Problem Solved :wink:
 • Met MSN 4.7 werkt het bij mij perfect.

  Bekijk ook deze topic eens
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=81228
 • Met MSN 4.7 werkt het bij mij perfect./quote]

  Klopt dat Norton wel goed werkt met MSN lager dan versie 5.0!

  Symantec geeft op haar site uitleg dat zij tot op heden nog geen oplossing hebben gevonden voor het probleem dat ontstaat bij versie 5.0; het blijft afwachten ….. :wink:

  Volgens Symantec zal de beveiliging (buiten de MSN optie) optimaal zijn en blijven.
  :-?
  R.
 • Ik heb ook norton maar heb wel niet de nieuwe msn , en heb geen problemen.
  Tja dat moest je maar voorzien bij producten van microsoft hoe nieuwer hun producten hoe meer conflicten ze geven met andere progs en hardware, ik heb nu ook me, ik zeg al een half jaar dat ik eens ga upgraden maar het is er nog altijd niet van gekomen, maar het zal wel naar windows 2000 zijn en niet naar XP , als ik zo hoor bij kenissen zijn er meer problemen met XP dan met 2000 en dan heb je nog het feit dat sommige progs niet geod werken onder XP , ok ik ben aan het afwijken maar de oplossing voor je probleem kan je zoals hier eerder vermeld in de instellingen van je norton vinden, gewoon progs die problemen veroorzaken uitschakelen, maar ik weet dan wel niet als je een bestandje doorgestuurd krijgt of dit dan direct gescant word.
 • Voor de volledigheid:

  http://service1.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2002092103371406

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.