Vraag & Antwoord

Anders (software)

ISDN aansluiten?

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Een kennis van me heeft win98 schoon geinstalleerd en vraagt mij zijn internetaansluiting weer te activeren(werkte voorheen). Hij heeft ISDN. Werkt het aansluiten hiervan hetzelfde als bij een analoog modem, dus nieuwe hardware zoeken (waar zoek ik dan naar bij isdn, naar een modem of naar een netwerkkaart?), en dan gewoon de bijgeleverde drivers installeren? Moet voor de installatie van isdn eerst de analoge modem werken…hoe zit dit eigenlijk? Hij heeft Planet Internet…ik las op planet's site dat er 2 inbelnrs zijn bij isdn…
  Wie legt me uit hoe de installatie werkt?

  Dank alvast,
  Esther.
 • Wat voor type ISDN-modem is het?
  Ik heb zelf altijd een interne ISDN-adapter gehad, die je bij apparaatbeheer terugvindt onder netwerkadapters (als ISDN-adapter en als NDIS-Wan miniportadapter #2). Als je die onder apparaatbeheer terugvindt (zo niet, wizard hardware toevoegen toepassen), even kijken of stuurprogramma is geïnstalleerd en of het werkt. Zo neen, de bij de adapter geleverde drivers installeren.
  De volgorde van installeren (analoog modem en ISDN) maakt niet uit.
  Suc6, Martin.
 • Dank voor je reactie.Ik moet dus in hardware zoeken naar een nieuwe netwerkkaart?…moet ik ook de analoge modem installeren wil ik met isdn aan de gang komen…
  Kweet niet wat vor isdn modem er in zit..is een pc van +/- 5 jaar oud, is toendertijd ook een isdn modem van KPN ingezet.
 • [quote:0684fef55c="EstherR@zonnet.nl"]moet ik ook de analoge modem installeren wil ik met isdn aan de gang komen…
  [/quote:0684fef55c]
  Neen.

  En wat dat IDSN-modem betreft: kijk onder apparaatbeheer of je een ISDN-adapter (onder netwerkadapter) aantreft. Zie verder mijn vorige post.
  Groeten, Martin.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.