Vraag & Antwoord

Anders (software)

thumbnail in Verkenner

6 antwoorden
  • Op mijn notebook met Windows 2000 prof zie ik in Verkenner een verkleinde afbeelding van een bestand, bijvoorbeeld een foto of een html-document, etc. Op mijn gewone desktop, ook met Windows 2000 prof zie ik dat niet. Is er een programma dat ik misschien per ongeluk geïnstalleerd of gedeïnstalleerd heb waardoor het op de ene computer wel te zien is en op de andere niet?
  • Sorry, ik vergat mijn naam: Gerda
  • Op de desktop ga je naar menu Extra --> Mapopties --> webinhoud in mappen inschakelen aanvinken. :evil: MajinBuu :evil:
  • ga naar verkennen en klik op beeld, daar vreschijnen waat opties ( ik weet zo niet uit mijn hoofd welke) daar staat het ergens bij. vergelijk maar wat op notebook en op de desktop staat ingesteld...
  • [quote:0870a514f5="katrien"]ga naar verkennen en klik op beeld, daar vreschijnen waat opties ( ik weet zo niet uit mijn hoofd welke) daar staat het ergens bij. vergelijk maar wat op notebook en op de desktop staat ingesteld...[/quote:0870a514f5] Je bedoelt Miniatuurweergaven. Denk ik. :evil: MajinBuu :evil:
  • Nee, het gaat niet om miniatuurweergaven. Dan wordt alleen het icoontje groterweergegeven, maar dat is niet de afbeelding. Ik heb altijd details aangevinkt staan. Dan kan ik zien om wat voor bestanden het gaat, hoe groot ze zijn, van welke datum enz. Als ik dan de verticale schuifbalk wat naar links verschuif, komt er ruimte voor een verkleinde afbeelding van bijv. een jpg- of html-bestand. Het aanvinken van 'webinhoud op het bureaublad inschakelen' en 'webinhoud in mappen inschakelen' heb ik gedaan, maar dat werkt niet. Gerda

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.