Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ultimate Zip versus WinZip

6 antwoorden
  • Ik heb sinds kort het programma Ultimate Zip 2.7.1. Nu merkte ik bij het uitpakken van een "gamepatch" dat er een aantal mappen leeg waren terwijl daar voor de patch wel info in had moeten staan. Toen hetzelfde programma maar eens uitgepakt met m'n oude WinZip 6.3 en de "lege" mappen bevatten ineens wel info. Hetzelfde geldt voor een ander bestand dat ik ter vergelijking eens heb uitgepakt: Ultimate Zip - 823 KB (en het programma werkte niet); WinZip - 843 KB en het programma liep prima!! Heb ik een verkeerde instelling in Ultimate Zip staan? Of hebben anderen ook dit soort ervaringen met verschillende Zip-programma's??
  • heb je wel de nieuwste versies? en bovendien, zou ik winrar gebruiken. dit kan alles aan, rar, zip, iso. winzip kan alleen maar .zip.
  • Ultimate Zip komt van de laatste cd die bij PCAktive zit. Ik ging ervan uit dat het ook een van de nieuwste versies was. Maar mijn "oude" WinZip pakt alles wel goed uit. Ik zal 's kijken of ik WinRar kan vinden.
  • www.rarlab.com
  • [quote:e4272510b5]zou ik winrar gebruiken. dit kan alles aan[/quote:e4272510b5] Zoveel kan WinRar niet aan. Bovendien is het niet gratis. Ik heb al heel veel compressie-programma's geprobeerd, en ik vind [url=http://www.quickzip.org/]QuickZip[/url] het beste. In heel veel talen, waaronder Nederlands. Er zit ook een zipfile-reparatie optie in, eentje die ECHT werkt, in tegenstelling tot anderen. :wink:
  • Ik gebruik V2.5 en die werkt prima. Collega gebruikt versie 2.7 en heeft inderdaad problemen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.