Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton en abonnement?

15 antwoorden
 • Ongeveer jaar geleden heb ik een pc gekocht met alles d'r op. Onder andere Norton Antivirus en Norton Personal Firewall. Ook geïnstalleerd en het werkt allemaal naar behoren. Maar nu begint Norton te klagen dat ik een abbonnement moet sluiten. Hij is maar ongeveer een jaar geldig denk et. Is dat zo of heb ik iets over het hoofd gezien?
 • Dat is inderdaad zo, maar indien je opnieuw installeerd, doet ie 't waarschijnlijk weer een jaar...
 • Ik denk het niet. Dan moet je [i:5d3ea1a2a6]alles[/i:5d3ea1a2a6] opnieuw installeren en dan zal het wel lukken. Eh ... praten we niet over een paar €tientjes per jaar? http://tinyurl.com/5igz
 • je hebt het inderdaad over een paar tientjes per jaar. Dus gewoon nieuw abonnement afsluiten Je hoeft echter niet alles opnieuw te installeren Klokje terug zetten is ook nog een optie! Maar gewoon kopen en klaar is kees :D
 • Je hoeft alleen voor Norton Antivirus een nieuw abonnement af te sluiten. Hier vind je info over het opnieuw aanvragen van een abonnement: [url=http://www.symantec.com/region/nl/techsupp/subscribe/][b:7dd5597639]Norton Antivirus NL[/b:7dd5597639][/url]
 • [quote:aa7ad8ab2a="Ben Jonson"]Ik denk het niet. Dan moet je [i:aa7ad8ab2a]alles[/i:aa7ad8ab2a] opnieuw installeren en dan zal het wel lukken. Eh ... praten we niet over een paar €tientjes per jaar? http://tinyurl.com/5igz[/quote:aa7ad8ab2a] Ik denk dat dat wel meevalt. Ik heb een aantal keren NAV opnieuw moeten installen en de vervaldatum van de subscription service stond elke keer weer opnieuw op één jaar na installatiedatum.
 • Tegenwoordig heeft dat klok terug zetten niet zoveel zin meer. ik probeer het ook weleens maar dat ding wordt telkens terug gezet door Windows. De automatische synchronisatie uitzetten heeft dan geen zin. Je kan natuurlijk ook even wachten en de nieuwe norton downen :lol:
 • gaat niet meer, zo dom zijn ze nu ook niet bij norton, als je je registreerd bij norton, word ook je cd geidentificierd en weten ze welke kopie van hun wanneer beginnen lopen is , word opgeslaan in hun databank (allé zo hebben ze het mij toch wijsgemaakt) ga gewoon naar de winkel en koop een norton update en je abbonement is verlengt met een jaar en je norton prog word vernieuwd (eventuele bugs die er inzaten uitgehaald enz...) ik denk 30 euro of zoiets
 • Hoezo moet je gewoon een abo nemen op Norton anti virus? Meestal heb je geen update nodig voor je scanner,maar gaat het om de virusdefs,en die kun je gewoon downloaden op de site van Symantec. greetz.
 • Nee H, ik heb nog tot 13 feb. om de automatische update uit te voeren, en dan wordt de site van me afgesloten (denk et). Ik download me te pletter aan de virusupdates, dus daar licht et niet aan.
 • Gewoon deinstalleren en het er overnieuw opzetten die handel. Kan je gewoon weer een jaar vooruit. Anders kan je links of rechts nog aan de nieuwste 2003 versie komen. ............en dat is niet in de winkel.
 • Bespaar je alle moeite van de- en herinstalleren (met name het eerste wil bij NAV nogal eens problemen geven!). Doodgewoon online even een nieuw abo afsluiten voor een jaar. Kost je (meen ik me te herinneren) ca. 11 nogwat Euro. Kun je weer een jaartje gebruik maken van LiveUpdate! Het alternatief is de (veel grotere) files (ca. 7 Mb) handmatig downloaden, maar daar wordt je na enige tijd ook niet vrolijk van: downloaden, installeren.... Suc6, Ton
 • [quote:fdccca7804="lion"] Het alternatief is de (veel grotere) files (ca. 7 Mb) handmatig downloaden, maar daar wordt je na enige tijd ook niet vrolijk van: downloaden, installeren.... Suc6, Ton[/quote:fdccca7804] Nee, ook het gebruik van de Intelligent Updater valt nu onder het abbonnement. Installeren ervan gaat trouwens net zo snel als bij LiveUpdate.
 • Weet je 't 100% zeker?? Was tot voor kort altijd mogelijk om te downen en te installeren..... Ton
 • downen: ja install: geen sigaar Lees de text op de IU pagina(zie vorige draad over dit onderwerp-met originele verwijderde laatste post van BG- :P )

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.