Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

opera en explorer.exe problemen met geheugen

Alicante
3 antwoorden
 • Ik heb een klein probleempje, soms krijg ik de volgende foutmelding

  "Application popup: opera.exe - Application Error : The instruction at "0x00469d65" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read".

  Click on OK to terminate the program
  Click on CANCEL to debug the program"

  of de volgende

  "Application popup: Explorer.EXE - Application Error : The instruction at "0x6c375fad" referenced memory at "0x04b34264". The memory could not be "written".

  Click on OK to terminate the program
  Click on CANCEL to debug the program"

  Weet iemand waar dat aan ligt? is het een softwareprobleem of ligt het aan het geheugen?

  Ik werk met een pII@333mhz, 256 mb ram.
 • Software. Beide progs zijn niet zo tuk op mekaar.
  Begrijp ook niet waarom je de twee naast mekaar laat werken.
  Indien één prog doet wat het moet, waarom zou je een ander willen gebruiken? Tenzij je er zeker van bent dat het vorige, welk voor problemen kan zorgen, grondig verwijderd is. Kan dus niet met Explorer. Het is trouwens algemeen bekend dat Explorer andere exotische progs die dezelfde funktie hebben wel eens durft eruit schoppen, met alle gevolgen vandien.
 • Hoi, ik denk niet dat het is wat jij zegt, ik kreeg die foutmelding van de explorer toen ik bezig was in word, en niet terwijl opera open stond.
  Maar ik heb ook een foutmelding gehad bij opera. Het kan wel zijn dat het elkaar bijt, maar die foutmelding kreeg ik niet terwijl ik bezig was met opera.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.