Vraag & Antwoord

Anders (software)

KAZAA probleem CD_CLINT.DLL

Anoniem
Pruis
7 antwoorden
 • Ik gebruik KAZAA LITE. Die komt elke keer met de aanbieding om te upgraden. Waarschijnlijk per ongeluk een keer op ja gedrukt. Volgens mij krijg je dan weer originele KAZAA. Als ik opstart krijg ik het bericht 'kan kazaa niet opstarten , je hebt file cd_clint.dll gedeinstalleerd'. Als ik KAZAA via configuratiescherm, software verwijder en ik schoon mijn register op dan installeer ik de kazaa lite versie weer maar blijk ik de melding van dat missing cd_clint.dll krijgen.

  Heeft iemand een oplossing voor dit probleem?
 • Heb je soms een spyware-remover gedraaid na installatie van Kazaa Lite?
  cd_clint.dll is een bestandje van de spyware in de originele kazaa. Zonder deze file start het programma niet op.

  In de lite-versie wordt een fake-bestand met deze naam gebruikt, dit bestand wordt door spyware-removers vaak ten onrechte als spyware aangezien en verwijderd.
 • Als je de Kazaa met spyware weet installeert dus niet Lite doet ie het misschien wel weer. Kan je daarna Kazaa Lite eroverheen gooien. Als je Adaware gebruikt moet je misschien de allernieuwste eens ophalen.

  Grtz

  Peter
 • PS,

  Klopt helemaal. Ik heb Ad-aware zijn werk laten doen> Kan ik het weer herstellen door te doen zoals Peter Hoogendoorn zegt. Officiele kazaa installeren en dan kazaa-lite er over heen? Of zijn er andere manieren?
 • Gewoon alles eerst geheel verwijderen en daana kazaa lite installeren. Zodra je kazaa lite hebt geinstalleerd echter [b:dcab4c7283]geen[/b:dcab4c7283] Ad-aware draaien. (of in ad-aware het desbetreffende bestand uitvinken zodat het niet verwijderd wordt).
 • Helaas, niet gelukt. Iemand nog een ander tip?
 • ja nieuwste k-lite downen warkt prima ik had het eerst ook

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.