Vraag & Antwoord

Anders (software)

mappen beveiligen met freeware

7 antwoorden
  • Wie weet er een vrij progje om mappen te beveiligen met een wachtwoord? Ik heb het halve internet afgezocht. Alles is demo of shareware. Er moet toch wel iets bestaan dat gratis is?
  • [quote:e4e0db63ed="Ultra"]Wie weet er een vrij progje om mappen te beveiligen met een wachtwoord? Ik heb het halve internet afgezocht. Alles is demo of shareware. Er moet toch wel iets bestaan dat gratis is?[/quote:e4e0db63ed] Om welk Operating System gaat het? Ik zou gaan voor de volgende optie: Het maken van een virtuele schijf, die met een wachtwoord is beveiligd, waar je al je [i:e4e0db63ed]documenten[/i:e4e0db63ed] in opslaat. [url=http://www.samsimpson.com/scramdisk.php]Encryption for the Masses (E4M)[/url] [url=http://www.pgpi.org/products/pgpdisk/]PGPdisk 6.02i[/url]
  • [quote:2edc2cf4ee="h4xX0r"][quote:2edc2cf4ee="Ultra"]Wie weet er een vrij progje om mappen te beveiligen met een wachtwoord? Ik heb het halve internet afgezocht. Alles is demo of shareware. Er moet toch wel iets bestaan dat gratis is?[/quote:2edc2cf4ee] Om welk Operating System gaat het? Ik zou gaan voor de volgende optie: Het maken van een virtuele schijf, die met een wachtwoord is beveiligd, waar je al je [i:2edc2cf4ee]documenten[/i:2edc2cf4ee] in opslaat. [url=http://www.samsimpson.com/scramdisk.php]Encryption for the Masses (E4M)[/url] [url=http://www.pgpi.org/products/pgpdisk/]PGPdisk 6.02i[/url][/quote:2edc2cf4ee] Tja, als ik een OS had waar ik een virtuele schijf met een wachtwoord kon beveiligen, dan had ik met mappen ook geen probleem. Maar WinXP voorziet hier niet in. Vandaar dat ik een (gratis) tooltje wil.
  • Wat is er mis met de standaard NT-beveiliging via NTFS en het uitdelen van rechten?
  • [quote:a73cfb6733="Ultra"] Tja, als ik een OS had waar ik een virtuele schijf met een wachtwoord kon beveiligen, dan had ik met mappen ook geen probleem. Maar WinXP voorziet hier niet in. Vandaar dat ik een (gratis) tooltje wil.[/quote:a73cfb6733] Op de linkjes die h4xX0r gaf kan je een programma downloaden die dat kan.
  • [quote:99f38cc25d="Ultra"] Tja, als ik een OS had waar ik een virtuele schijf met een wachtwoord kon beveiligen, dan had ik met mappen ook geen probleem. Maar WinXP voorziet hier niet in. Vandaar dat ik een (gratis) tooltje wil.[/quote:99f38cc25d] Het beveiligen van mappen d.m.v. externe software is naar mijn mening niet veilig genoeg. In het overgrote deel is deze beveiliging zo te omzeilen. Idem voor NTFS. Dus de geboden oplossing voldoet? [url=http://www.samsimpson.com/scramdisk.php]Encryption for the Masses (E4M)[/url] [url=http://www.pgpi.org/products/pgpdisk/]PGPdisk 6.02i[/url]
  • Misschien het progje Hide folders XP ? (Wel niet helemaal gratis...) Succes :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.