Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Probleem met lettertypen in Word

None
7 antwoorden
 • Hallo vrienden ,eerste maal op dit board en al gelijk een vraag.
  Ik heb nog niet zolang geleden hier de Windows Xp Prof geïnstalleerd en heb blijkbaar daarna een probleem gekregen met Word 2000 ,het is namelijk zo dat ik geen ander lettertype meer kan invoeren en in de plaats verschijnt er Device Font 10 cpi /12cpi/17cpi.Dit probleem stelt zich ook met Publisher.Ook heb ik getracht de Office 2000 te herinstalleren maar ook dit heeft niets verbeterd.
  Ik ben nog niet zo heel lang met pc bezig en het uitzoeken is soms nog wat lastig,dus als iemand een duidelijke oplossing voor mijn probleem zou kunnen bedenken dan zal ik dat in dank aanvaarden.
  Thanks en de groetjes van Luxsat
 • grafisch > software anders

  t.
 • Na een upgrade naar xp, moet je je office appl. opnieuw installeren (dwz 1st oude verwijderen, dan nwe install.)
 • Ik ben er van overtuigd dat je gelijk hebt, en heb dit ook allemaal gedaan ,dus ook de upgrade ,dus de upgrade van de office 2000 van Microsoft ,echter het Servië pakket 1 XP waar het volgens mij het nog kan aan liggen krijg ik er niet in om dat de service key van mijn XP niet word herkend (Illegale kopij ) en wat nu ??? Ja ik hoor het al :! ! maar dat is ook de bedoeling niet.
 • Koop Office gewoon in de winkel. (maarja, Bill maakt het ook zo duur) Enne Office deinstaleren heeft geen zin, er blijven altijd wel restjes over. Die restjes moet je op laten eten door Office Ripper ofzoiets. (zoek maar ff op google) .'K heb het zelf nog nooit uitgeprobeerd maar ze zeggen dat het werkt. [quote:575e05f423] Over die duidelijkheid, die komt later[/quote:575e05f423]
 • Doet me een beetje denken aan een soortgelijke ervaring die ik een aantal jaren geleden had bij opnieuw installeren van Windows ME. Had toen in Word maar een paar standaard lettertypen beschikbaar. Het bleek simpel te liggen aan het nog niet geïnstalleerd zijn van een printer (ik had dat nl. nog even uitgesteld).

  Jan de Boer
 • :D Jan Thanks voor je Antwoord, alle Hardware is hier geïnstalleerd,je hebt mij wel aan het denken gezet,en ja hoor dank zij je hulp is een vervelend probleem opgelost.Het is zo dat ik veel met een Generiek printer werk voor het laden van Satelliet software,daarom was deze ingesteld als voorkeursprinter ,deze heb ik nu veranderd en zie alles is 100 %.
  Nogmaals Thanks en de groetjes van Luxsat. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.