Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kazaa Lite Problemen????

Anoniem
zjarl
12 antwoorden
 • :cry: Hi'' mijn probleem is als volgt ik heb me eigen aangemeld met Kazaalite als supernode maar nou is het probleem ik wou het niet meer zijn dus heb ik kazaa lite verwijderd van m''n pc en mijn vraag is nu ben ik nu daadwerkelijk geen supernode meer als Kazaa van m''n pc af is???????? Alvast bedankt voor de reacties :D
 • Nee, na herinstallatie ben je geen supernode meer.
 • kan ook met 1 simpel vinkje in de opties
 • wat is supernode??
 • [quote:4952bb0228]
  If your computer is functioning as a Supernode other Kazaa Media Desktop users in your neighborhood will automatically upload to your machine a small list of files they are sharing, whenever possible using the same Internet Service provider. When they search, they send the search request to you as a Supernode. The actual download will be directly from the computer who is sharing the file, not from you. The download goes from them to the person who wants it.

  bron: www.kazaa.com

  [/quote:4952bb0228]
 • je bent dus een tussenhandelaar. 't is maar de vraag of jij dat wilt zijn. :roll:
 • Volgens Kazaa gebruikt de supernode-functie maximaal 10% van je CPU-capaciteit. Daarnaast zijn de supernodes de eerste die problemen gaan krijgen als de platenmaatschappijen dadelijk gebruikers van p2p gaan aanklagen.
 • ik heb ook die kazaa lite, maar ik heb het volgende probleem.
  bij mij doet hij het soms niet meer, wanneer ik kazaa start komt hij met de volgende error:
 • [quote:b10b6edc77="PS"]Volgens Kazaa gebruikt de supernode-functie maximaal 10% van je CPU-capaciteit. Daarnaast zijn de supernodes de eerste die problemen gaan krijgen als de platenmaatschappijen dadelijk gebruikers van p2p gaan aanklagen.[/quote:b10b6edc77]
  waarom dat nou weer. weet hoe f*cking veel mensen supernode zijn. die gaan ze heus niet allemaal achterhalen. dat is het voordeel met kazaa vergeleken met napster
 • wat is nu precies die supernode functie?

  Greetzz Mike
 • [quote:50f70596b4="mikezwet"]wat is nu precies die supernode functie?

  Greetzz Mike[/quote:50f70596b4]uhhhhh?? ja, nou dan staat je participation level op 1000 en wordt je sneller voorgelaten op de downloads. als je voor de eerst kazaa installeerd staat hij op 100. als je dan dingen gaat downloaden gaat hij omlaag, maar laat je veel mensen van jouw uploaden dan gaat hij weer omhoog. maar je hebt ook een kazaa waar hij standaard op 1000 staat (die niet meer omlaag kan) en dan gaat het bij sommige dingen wat sneller. is gewoon oneerlijk eigelijk. wou het eerst zelf ook niet doen, maar deed toch maar wel omdat ik zoveel dingen probeerde te delen en dat gingen de mensen dan downloaden en na paar uurtjes van hij bijna 200, maaaaaaaaaaarrrrrrr toen wou [b:50f70596b4]ik[/b:50f70596b4] wat downloaden en ging hij gelijk al binnen een paar minuten weer naar de 10 ofzo.
 • [quote:fc57a9bfbb="mikezwet"]wat is nu precies die supernode functie?

  Greetzz Mike[/quote:fc57a9bfbb]

  Als je supernode bent, sturen gebruikers een lijstje met files die ze te sharen hebben naar jou. Ook hun zoekopdrachten worden naar jou gezonden. In feite ben je dus een soort verbindings/communicatiepunt.

  Het downloaden gebeurt echter wel gewoon via de gebruiker die het bestand op zijn PC heeft, en dus niet via de supernode.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.