Vraag & Antwoord

Anders (software)

WORDPERFECT EN WINDOWS XP

4 antwoorden
  • Tot een 5 jaar terug was ik een fervent gebruiker van WP. Sindsdien ben ik overgestapt naar Word, maar ik heb nog veel wordperfectdocumenten die ik dan opende in WP8. Op een computer met win95 en win98 was WP8 nog perfect te gebruiken, op windowsXP kan je WP8 niet meer gebruiken. Ik zou graag nog enkele belangrijke documenten die ik in het verleden gemaakt heb ik WP8 gebruiken, weet iemand een oplossing voor dit probleem. Ik weet ook wel dat er ondertussen een Wordperfect 2002 beschikbaar is, maar dat lijkt me te duur om aan te schaffen.
  • Legale oplossing: als de documenten niet privé zijn, kan je ze mij mailen en dan laat ik ze converteren naar Word (ik heb zelf WP9 lopen onder XP) :D Illegale oplossing: heb ik ook, maar 'k mag ze hier niet verttellen ... 8) 8)
  • Bied het filter voor Wordperfect in Word niet genoeg soelaas, hiermee kun je WP documenten importeren in Word.
  • [quote:e3694419d1="ODF"]Bied het filter voor Wordperfect in Word niet genoeg soelaas, hiermee kun je WP documenten importeren in Word.[/quote:e3694419d1]O, dat is waar ook... Dat ik daar daarstraks niet aan gedacht heb... :-?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.