Vraag & Antwoord

Anders (software)

Onterrechte melding (te) oude versie Quicktime-player

3 antwoorden
  • Onlangs heb ik de Quicktime-player voor Windows geïnstalleerd omdat ik de trailers van nieuwe films wil bekijken. De laatste versie is 6.0 en bedraagd (als zip-file) ongeveer 10 mb. Maar telkens krijg ik de melding dat ik minimaal versie 5.0.2 of hoger moet gebruiken, maar heb dus 6.0 geïnstalleerd!! Daarna heb ik verschillende installaties uitgevoerd zoals minimaal, standaard en uitgebreid. Maar niets helpt. Ook uninstalleren via software uit het configuratie-menu en dan weer herinstalleren helpt niet! Wie kan mij helpen? Bij voorbaat dank...
  • wat je kunt doen is kijken of er nog oude versies op je pc hebt staan bij mijn packard bell van 4 jaar oud.staat er standaard de versie 3.2 op terwijl ik ook 6 heb geinstalleerd.maar hij overschrijft de oude quicktime niet. dus even kijken als je nog een oude versie hebt en verwijder die dan. kun je wel zien in het configuratie scherm aan het zwart/rode teken van quicktime.gewoon verwijderen. vul ook even in bij zoeken/bestanden/mappen.
  • Heb het gedaan maar kan geen andere versie/lokatie vinden... :( Moet ik nu in het register duiken of is er nog een andere mogelijkheid?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.