Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ad-Aware 6

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hoi.

  Ik heb nu op mijn 1 pc ad-aware geinstalleerd. Nu zit er zo'n handig update knop op. Nou prima. Updaten. Progje laten scannen en ja hoor zo veel spyware gevonden. k, werkt dus goed. Verwijderen dan maar die bende. Pc restarten, hoeft niet maar ik doe het altijd even. Internet explorer 6 openen (alles up to date :wink: ) en ja hoor de ellende gaat beginnen. Winsocks error hier. Vreemd. Melding van Norton Anti Virus 2003 tcpip niet geinstalleerd. Ehm, wat nu weer.. :lol: Kortom heel windows xp home nl over de zeik. Werkt goed dat Ad-Aware. Je krijgt geen spyware meer binnen :P :lol: Maar ik geloof dat het toch niet helemaal de bedoeling is. Zo dan de andere pc maar even gebruiken om dit berichtje te plaatsen. Iemand de zelfde ervaring? Of al een bestaande oplossing hiervoor gevonden. Ik hoor het graag van jullie.
 • Maak altijd even een back-up in adaware. Hier nog nooit problemen gehad.

  download anders 8.83
 • Maak zelf reeds enkele weken gebruik van AdAware 6 onder XP zonder probleem.
  Is dus waarschijnlijk iets anders aan de hand.

  Trouwens, je kan vlug je andere PC terug aan de slag krijgen door een "restore" punt te kiezen, en terug te gaan naar een punt voordat alles in de vernieling liep.

  Eddy
 • Veel software waarbij de spyware wordt meegeleverd, werkt niet meer als je de spyware deinstalleert.

  Het zou kunnen dat een dergelijk programma gelijk met IE wordt opgestart (bijv. een downloadmanager) en dat je daardoor die fouten krijgt bij het openen van IE.
 • [quote:51ca333fb6="pvdheijden"]Hoi.

  Ik heb nu op mijn 1 pc ad-aware geinstalleerd. Nu zit er zo'n handig update knop op. Nou prima. Updaten. Progje laten scannen en ja hoor zo veel spyware gevonden. k, werkt dus goed. Verwijderen dan maar die bende. Pc restarten, hoeft niet maar ik doe het altijd even. Internet explorer 6 openen (alles up to date :wink: ) en ja hoor de ellende gaat beginnen. Winsocks error hier. Vreemd. Melding van Norton Anti Virus 2003 tcpip niet geinstalleerd. Ehm, wat nu weer.. :lol: Kortom heel windows xp home nl over de zeik. Werkt goed dat Ad-Aware. Je krijgt geen spyware meer binnen :P :lol: Maar ik geloof dat het toch niet helemaal de bedoeling is. Zo dan de andere pc maar even gebruiken om dit berichtje te plaatsen. Iemand de zelfde ervaring? Of al een bestaande oplossing hiervoor gevonden. Ik hoor het graag van jullie.[/quote:51ca333fb6]
  :-) exact hetzelfde gehad met Ad-Aware 6.0 op W2K Pro….Volledige TCP/IP stack naar de kl*te…..Allerlei Winsock foutmeldingen. Ghost restore moeten doen……
 • Kom nu steeds meer systemen tegen waar het ook op is.

  Zit toch iets niet goed.

  Xp en Win 98 bakken hebben het.

  Iemand iets all gevonden ?
 • Je bent niet de enige met dit probleem. In dit forum wordt de oplossing gegeven om de boel weer draaiend te krijgen:

  http://www.spywareinfo.com/yabbse/index.php?board=12;action=display;threadid=3854;start=0
 • [quote:3e4bd2b795="mammaduck1"]Je bent niet de enige met dit probleem. In dit forum wordt de oplossing gegeven om de boel weer draaiend te krijgen:

  http://www.spywareinfo.com/yabbse/index.php?board=12;action=display;threadid=3854;start=0[/quote:3e4bd2b795]

  Bedankt voor de tip !

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.