Vraag & Antwoord

Anders (software)

Mail rules in Outlook?

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Thuis gebruik ik naar volle tevredenheid Eudora mail, maar op mijn werk gebruiken we Foutlook.
  Ik wil graag a-mail rules instellen, maar stuit op de ernstige beperkte opties hierin.
  Het enige wat ik kan vinden is de inbox assistent, waar ik een afzender, of onderwerp kan invullen, en vervolgens iets met deze mail kan laten doen. Maar meer ook niet. Opties als: 'Where subject contains', of 'Where subject equals' kan ik niet vinden.
  Zelfs bij Outlook Express is dit mogelijk, dus het lijkt me sterk dat het met Outlook niet mogelijk is.

  Concreet: Ik heb een collega die elke 5 minuten tot ieders ergernis een grappig bedoeld mailtje over de werkvloer gooit, en ook na herhaald aandringen hier niet mee stopt. :cry: Ik wil zijn mail nu automatisch deleten.
  [u:96cfd8a532]Echter[/u:96cfd8a532] worden de aanvragen voor vrije dagen via e-mail bij mij aangevraagd, en het is weer niet de bedoeling dat zijn aanvragen ook worden gedelete. Dus in Outlook Express of Eudora zou ik zoiets zeggen als:
  Als afzender is "Frans Flauwerik" AND Subject does not contain 'vrij' AND subject does not contain 'vakantie' then pleur de hele zooi in de recycle bin.
  Maar hoe doe ik dat in Outlook? :-?
 • In het menu "extra" naar "wizard regels", daar kan je het zo gek niet verzinnen of er is wel een regeltje op te maken….
 • Niet hier (Engelstalige Outlook 8.04) :(
  Ik heb 'Extra' maar naar tools vertaald. (Extra heb ik niet, en tools komt er nog het dichst bij in de buurt)

  [edit]
  Voor de historie:
  Het probleem is inmiddels opgelost. Ik heb van internet de rules wizard gedownload en geinstalleerd, en toen vond ik hem idd terug onder tools / rules wizard.
  [/edit]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.