Vraag & Antwoord

Anders (software)

[easy cd-creator]: Kan mijn website niet meer branden...

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik gebruik windows XP en Easy CD-Creator 5. Ik heb hier altijd mijn website mee gebackup en dat ging altijd goed tot voor kort. Nu krijg ik (bij gebruikmaking Joliet filesystem) de melding dat sommige "paths" de maximum lengte overschrijden en dus niet meer leesbaar zijn.
  Als ik de hele pad-aanduiding volg kom ik inderdaad uit op iets meer dan 64 tekens. Maar ik kan mijn website niet gaan veranderen. Hij zit juist zo eenvoudig in elkaar. Ligt het probleem toch aan die 64 karakters? Of is er een andere manier om mijn site te backuppen?
 • het ligt inderdaad daaraan, misschien moet je eens proberen met direct cd, dan kan je via je windows explorer je gegevens kopieren naar een cd, indien dit niet gaat zal je toch eens in je site moeten gaan kijken naar de files die zo'n lange pad hebben, hernoem ze en pas dan natuurlijk ook je verwijzingen ernaar aan in je site.
 • Zo abnormaal lijkt mijn opbouw eigenlijk niet. De bestandsnamen zelf vallen wel mee, maar je krijgt bijv. wel zo'n pad:
  f:/website/2003/februari/katjes/eengrotefotoisdit.jpg

  Ik zie zat van dit soort lange paden ontstaan op websites en het lijkt me de enigste manier om een grotere website overzichtelijk te houden. Maar ja, als ik niks kan backuppen is dat natuurlijk ook riskant.

  Erg vervelend, maar ik zal jouw optie eens proberen.

  groet,

  Jack
 • nog een mogelijkheid natuurlijk is je volledige website zippen, dan word er slechts 1 bestand geschreven (het zip bestand) naar je cd, de files worden dan allemaal gezien als 1 groot bestand.
 • Sukkel dat ik ben. Dat ik daar nog niet aan gedacht heb!?
  Gebruik al 15 jaar zippers…

  Dank

  Moxie
 • Omdat je kennelijk de officiele ISO9660 indeling aanhoud bij het branden, van je CD ben je gebonden aan een paddiepte van 8 mappen een een maximale bestandsnaam lengte van 32 karakters.

  In Nero heb je de optie 'verzacht Iso restricties' om een paddiepte van meer dan 8 mappen een bestandsnaam lengte van 256 karakters toe te laten. Wellicht dat ECDC eenzelfde functie kent.

  Idd is zippen ook een goede, werkbare oplossing. Dat zou ik trouwens zowieso doen bij dat soort toepassingen, want je wint er een hoop ruimte mee. Daarnaast verplaatst een Zip bestand zich wat makkelijker dan een paar 100 losse flut bestandjes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord