Vraag & Antwoord

Anders (software)

verwijderen voorgeinstalleerde software

5 antwoorden
  • ik wil de NL versie van Internet explorer en outlook op mijn computer zetten. Hiertoe moet ik de voorgeinstalleerde Duitse versie van mijn (in Duitsland gekochte) computer verwijderen. Dit lukt mij na verschillende pogingen nog steeds niet niet. Ook via het deinstalleerprogramma van Windows XP niet. Wie kan mij vertellen hoe ik het wel voor elkaar kan krijgen.
  • Windows XP SP1 installeren. Hiermee zou je IE en OE kunnen verwijderen.
  • Ik vrees dat je problemen gaat krijgen als je Windowsversie ook Duitstalig is. Een Nederlandstalige Internetexplorer op een Duitstalige Windows is volgens mij vragen om problemen. Hopelijk voor jou Rinus heb ik het mis.... Marc
  • Ik weet hoe ze het in 't Duits allemaal noemen, maar dat doet niet ter zake. Ga in I.E. maar eens naar: Tools (5e optie in menubalk) -> Internet Options (onderaan) -> General (meest linkse tab) -> Languages (3e knop onderaan). Klik op de taal die geinstalleerd staat (ook al staat er Nederlands en is het duits) en druk op de knop change (2e van onderen). Vervolgens druk je op "Add" en selecteer je de taal naar keuze Dit laatste wil bij mij niet omdat dat hele scripting support er bij mij níet op komt, maar zo zou het moeten lukken ;) [quote:f9aba5d401]Ik vrees dat je problemen gaat krijgen als je Windowsversie ook Duitstalig is. Een Nederlandstalige Internetexplorer op een Duitstalige Windows is volgens mij vragen om problemen. Hopelijk voor jou Rinus heb ik het mis.... Marc[/quote:f9aba5d401] Waarom zou dat een probleem moeten zijn.. je kunt tenslotte ook de Duitse, Engelse en Chinese (etc etc etc) versie van I.E. draaien op een Nederlandse Windows Installatie.
  • Beathoven, Die tip die je net gaf over de taal heeft alleen betrekking op het surfen. Als je bijvoorbeeld gaat naar een website die opgebouwd is uit verschillende talen en je hebt nederlands als primaire taal geselecteerd dan zal je die website in het Nederlands zien als die ook in het nederlands is geschreven.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.