Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

kazaa lite share check ?

FoXiERotjEknoR
34 antwoorden
 • hola lieve mensen,

  ik ben een fervent k++ gebruiker, maar ik begin een beetje moe te worden van alle cheats enzo. Tegenwoordig heeft iedereen een participation level van 1000, maar sharen ho maar!

  Er is toch ergens een progje wat je kan gebruiken waarbij je kan zien of degeen die van jou download wel shared. En als ze dat niet doen dat ze dan een waarschuwing krijgen. Of een ban.

  weet iemand hoe dit heet en waar je het kan vinden of heeft iemand het toevallig.

  Alvast bedankt, begin lamme vingers te krijgen van het uploads cancelen van mensen die niet sharen
 • O, ben jij dat die de hele tijd canceled!
 • yupz, mijn bandbreedte kost me al geld genoeg

  en als iemand dan rustig een down van een paar 100 mb wil gaan trekken zonder zelf de moeite te nemen om daar iets voor terug te doen …

  Kijk met een klein bestandje boeit dat me niet zo, maar we leven nu eenmaal in een wereld met het adagium voor wat hoort wat.

  dus als iemand niet de moeite neemt om te delen, waarom zou je dan wel delen met die persoon.
 • jep, zo'n progje is er zeker!
  eigenlijk zou iedereen dat moeten gebruiken!
  ps
  je kunt het instellen he, hoeveel kb's er gebruikt worden voor het uploaden. (let wel op kb en Kb)
  maar nu kan ik verdomme niet meer op de naam komen!
  ik moet nu weg, maar zal vanavond wel eens zoeken.
  je hoort het nog wel,
  jules
 • thnx man , alvast erg bedankt.

  enne delen door 8 … :D
 • K++ wordt alleen gebruikt om [b:e010d61e4a]illegale softw [/b:e010d61e4a]en [b:e010d61e4a]muziek[/b:e010d61e4a] te downloaden.
  Ik dacht vragen daaromtrent op dit forum verboden waren?
 • Goh, dat jij k++ daarvoor zou gebruiken, houdt niet in dat iedereen dat doet.
  Wie ben jij om voor mij te beslissen dat de bijvoorbeeld freeware die ik nergens kan vinden, maar wel via kazaa vindt, illegaal is.

  het is een p2p progje, waarbij je shared, wat je shared is je eigen zaak.

  legaal of illegaal en aangezien het geen illegaal progje is.

  trouwens volgens mij is het zo, dat als je bijvoorbeeld een liedje downed, wat op zich niet illegaal is, zelfs met kazaa, het pas illegaal wordt als blijkt dat jij dat liedje helemaal niet in je bezit hebt en jij het langer dan 24 uur in je bezit houdt.

  correct me if i am wrong.
 • [quote:0a17ae5ec9]trouwens volgens mij is het zo, dat als je bijvoorbeeld een liedje downed, wat op zich niet illegaal is, zelfs met kazaa, het pas illegaal wordt als blijkt dat jij dat liedje helemaal niet in je bezit hebt en jij het langer dan 24 uur in je bezit houdt.[/quote:0a17ae5ec9]
  #Dat heb je wel verkeerd: informeer u beter bij de gerechtelijke diensten!!
  #FreeWare kan je op het net downloaden, daarvoor heb je K++ niet nodig. Je moet niemand iets trachten wijs te maken. Iedereen weet waarvoor KaZaa dient.
 • lezen!
  aangezien ik geen zin heb om te zoeken op inet zou ik kazaa kunnen gebruiken om freeware te zoeken . Iedereen ze eigen methode lijkt me.

  Heb jij dan zo'n last ervan dat anderen kazaa gebruiken.

  en kom dan niet met het verhaal dat alles dan goedkoper zou kunnen worden als niemand illegaal zou downen, want dat is ook zo, alleen die prijzen zouden toch niet omlaag gaan. Dat komt door hebzucht

  Maar goed, voorbijgegaan aan het feit dat je illegale handelingen ermee kan verrichten. Kyun je nl met mesjes ook…
  Kazaa is legaal en ik zoek een aanvulling erop.

  wie kan me helpen, graag zonder moraalridder gedrag.
 • Op Kazaa vindt je praktisch uitsluitend illegale Stuff, Cracks en Porn.
  Over ridders gesproken: liever een moraalridder dan een illegaalridder.
  Doe geen moeite meer: ik volg vanaf nu dit topic niet meer.
 • jep, k heb het met toeval gevonden!
  http://www.kazaakontrol.com/
  [quote:fc79b92c07]Kazaa Kontrol Leech Killer is a Kazaa utility that will check each person in your download que. It will check to see if they are sharing files and if they are not sharing then a message will be sent to them saying,"You must share to download from this person" and then their download is canceled.[/quote:fc79b92c07]
  net wat je zoekt, of nie?
  doei,
  jules
 • heel tof van je jules,

  toevallig net van iemand bij het honden uitlaten dezelfde url gehad

  en wat blijkt… Je moet ervoor betalen '

  grrrrrrrrrr, maar goed 3 euro is te overzien :P

  toch vaag dat je voor iets gaat betalen, zodat je het beter kan gebruiken om dingen niet te betalen… om o.a. even terug te komen op DLiekens 8)

  of geef ik dan toe dat mijn motieven richting de illegaalridder gaan… :oops:
 • Ha, ik gebuik ook kazaa ++ maar ik share helemaal niets.
  Kost mij mijn snelheid, en dat heb ik er niet voor over.

  Tja, en het is zowat allemaal illegaal, dus wie zal mij nou vertellen wat ik doen moet. Volgens mij heeft niemand ergens recht op en zeker niet op ZEUREN.

  Hahahahahahaha
 • Wiep snapt hem. :wink: :D
 • Wat vervelend zeg die mensen die zo maar jouw bestanden uploaden, zonder daar zelf iets voor aan te bieden. Een beetje het zelfde gevoel als die artiest heeft die ook niks van jou ontvangt omdat jij zijn cd download. :lol:
 • [quote:9785076b28="Ronald©"]Wiep snapt hem. :wink: :D[/quote:9785076b28]
  nee, wiep snapt hem helemaal niet!
  dat is wel het meest asociale wat je kunt doen! daarom hoop ik echt, dat zoiets ooit standaard wordt in kazaa, alleen uploaden als die mensen ook iets te downloaden hebben! (ok, behalve de mensen die via de telefoonlijn inbellen natuurlijk, dan snap ik het wel)
  maar de rest, gewoon enorm a-sociaal!
 • Ik share hooguit 3 of 4 bestanden.
  Alles wat ik binnen haal verkast meestal direct naar een andere map.
  Ik share dus wel,je moet alleen niet vragen wat.
  En heb het zelf wel eens geprobeerd. Share ik alles staan er 5 mensen bij je te plukken.Zelf krijg ik niks meer binnen omdat de download snelheid dan bijna naar 0 kelderd.
 • nah je kan ook aangeven hoeveel mensen tegelijk mogen downen van je.
  dus die vijf kunnen er ook 1 worden. En die kun je nog een maximale bandbreedte toekennen ook.

  En op zich heeft wiep ook wel gelijk, maar gebruik dan geen fileSHARING progje. Ga dan lekker de krochten van het net proberen op te zoeken, warez sites zat, lijkt me.

  En die artiest die niets krijgt omdat ik zijn cd download, moet eens gaan praten met zijn platenbaas, waarom zijn cd zoveel kost terwijl de artiest welgeteld een dubbeltje per cd krijgt ( eigen ervaring). Aan de kant van de platenbaas gelukkig!
  Die cd had bovendien ook nog eens voor de halve prijs in de schappen kunnen liggen.

  Bovendien je kan downen wat je wil, maar zo goed als de dvd, de handleiding bij het spel en de extra's,. die zitten er niet bij, dus koop je het. Dankzij kazaa & consorten weet je dan wel welke je wel en niet de moeite waard vind.

  Das misschien ook wel een id voor de video-,platen- en spelletjesindustrie: zorg ervoor dat bij hetgeen wat je uitbrengt er genoeg extra's zitten, heb je geen gezeik dat mensen liever downen dan kopen en is de absurd hoge prijs ook gerechtvaardigt.
 • Vrij irritant inderdaad als mensen niets uploaden en alleen downloaden, sommige mensen die een 56k modem hebben kan ik het me wel voorstellen.
  Gelukkig zijn er andere p2p prg's zoals Emule waar je VERPLICHT bent om te sharen. Sterker nog, Emule werkt met een "credit" systeem, wat inhoudt dat hoe meer je upload, je een hoge "score" krijgt zodat je sneller door wachtlijsten van andere users gaat en zo dus steeds sneller kan downloaden.
  Dit zouden ze bij Kazaa ook moeten doen.
 • yo Salseros, je bent niet helemaal meer up-to-date!
  kazaa heeft wel degelijk zo'n systeem! werkt goed, totdat een af andere freak dat gehackt heeft, en in kazaalite het standaard groot is.
  over uploaden: je kunt het max. aantal uploads instellen, en zelfs de hoeveelheid kb! dus niemand kan daarover klagen!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.