Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

MS Acces in netwerk

None
3 antwoorden
 • Iemand stelde mij volgende vraag waar ik het antwoord schuldig moest blijven. Weten jullie raad?

  "We hebben een netwerk dat draait onder windows 2000 server en windows NT4 en de versie van office is voor iedereen office 2000.
  Ik heb samen met collega's een database gemaakt in access en op het netwerk bewaard; deze morgen is mijn collega erin aan het werken en ik heb deze database ook geopend zonder het te weten dat ze erin bezig was. eigenaardig kreeg ik geen melding dat de database in gebruik was en dat ik dan alleen kan lezen; mijn collega heeft dan afgesloten na veranderingen te hebben aangebracht en ze kreeg een zeer rare mededeling. Bij het terug opstarten kunnen we niets meer openen en deze onderstaande stekst verschijnt:

  [quote:f97d9532ed]Deze database bevindt zich in een onverwachte toestand en kan niet worden geopend in M access

  Deze database is gecvonverteerd van een vorige versie van m access met behulp van DAO-methode CompactDatabase in plaats van met de opdracht Database converteren in het menu extra. Hierdoor is de database slechts gedeeltelijk geconverteerd.

  Als u beschikt over een kopij met de originele indeling, gebruikt in de opdracht database converteren in het menu Extra om de database te converteren. Als de originele database niet meer beschikbaar is, maakt u een nieuwe database en importeert u de tabellen en query's zodat de gegevens niet verloren gaan. De andere database objecten kunnen niet worden hersteld. [/quote:f97d9532ed]

  Ik heb dit allemaal geprobeerd, maar dat gaat niet, kan je ons eventueel helpen? kan ik het misschien in een ander programma openen? "
 • Typisch een vraagje voor 't Office forum. waar voldoende Access kennis aanwezig is. Waag eens een poging:
  www.officeforum.nl
  Suc6,
  Ton
 • ok, gedaan… hopelijk kan men mij daar verder helpen.
  Merci voor de tip!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.