Vraag & Antwoord

Anders (software)

Geen preview in KazaaLite mogelijk..??

5 antwoorden
  • Bij het alvast kijken naar een gedeelte van een (film)download in KazaaLite (versie 15/2/03) zie ik alleen maar gekleurde vlakken of zwarte balken. Heeft dat met een instelling te maken? Myra
  • Ohh, dat werkt volgens mij meestal niet goed, of je film is niet goed :) Misschien een update, die AVI preview was volgens mij nog een beta! Maar eigenlijk maar zo'n post niet want het gaat over het illegaal bemachtigen van informatie zoals deze film :D :D :D :wink:
  • Er zijn meestal twee oorzaken voor dit soort gevallen 1) film is nog niet helemaal geïnstalleerd, waardoor er flarden van de film worden weergegeven. 2) je hebt de codec waarmee de film is gecodeerd niet. Je kunt bij een divx-film de codec zien d.m.v. [url=http://www.headbands.com/gspot/]Gspot[/url].[/url]
  • Er zijn meestal twee oorzaken voor dit soort gevallen 1) film is nog niet helemaal geïnstalleerd, waardoor er flarden van de film worden weergegeven. 2) je hebt de codec waarmee de film is gecodeerd niet. Je kunt bij een divx-film de codec zien d.m.v. [url=http://www.headbands.com/gspot/]Gspot[/url].
  • wie heeft er gezegd dat er een illegale film hheeft gedowned. Voor hetzelfde geld heeft ze een trailer gedowned of een film die gewoon is vrijgegeven. Voor de goede orde kazaa & co zijn niet illegaal... er kunnen evt illegale dingen mee gedowned worden. :roll:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.