Vraag & Antwoord

Anders (software)

Winamp en meerdere gebruikers...

Anoniem
Rawit
5 antwoorden
 • In windows XP heb ik twee gebruikers (accounts) aangemaakt. Zelf ben ik administrator andere normaal dus met beperkte toegang. Via mijn account (administrator) kan ik dus programma's installeren. Met alle programma's is dit prima gegaan behalve met winamp 3.0 :( Op mijn account werkt het prima maar wil ik winamp opstarten in de andere account dan geeft het programma een foutmelding dat ie het niet kan opstarten, geef het probleem door aan M$ bla bla bla.

  Iemand enig idee wat te doen zodat Winamp 3.0 op beide accounts goed loopt?
 • Zet es een snelkoppeling in de map All Users… zodat ook alle andere gebruikers 't kunnen gebruiken.

  Succes
 • Helpt niet. Winamp zegt nog steeds dat er een fout is opgetreden in het programma. :(
 • Als ik het goed heb: XP-gebruikers met beperkte rechten kunnen toch ook enkele/bepaald aangewezen programma's met volledige rechten starten? Dat doe je toch bij de eigenschappen van de snelkoppeling. Even rondneuzen en dan zie je wel wat ik bedoel.
 • Ik snap wat je bedoeld maar wat je aangeeft werkt niet.
  De foutmelding die ik krijg is niet dat ik geen recht heb om het programma te openen maar de foutmelding geeft aan dat het fout is gegaan IN winamp. :-?

  Ik denk dat ik maar terug ga naar winamp 2.8.weet.ik.wat.

  Ze te horen heeft niemand anders hier last van . Ik ook niet tot een herinstallatie van de hele windows xp zooi en winamp 3 ipv winamp 2.8

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.