Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

commandos cd 2

Gerben de vries
8 antwoorden
 • ik heb een tijd geleden het spel commandos [u:a17d2e9d4b]gekocht[/u:a17d2e9d4b] en ik wilde het weer eens spelen maar cd 2 is stuk. cd 1 en 3 doen het wel. weet iemand waar ik die cd vandaan kan halen. zet hem alstjeblieft niet op slot ik heb de originele versie dus het is niet illegaal
 • Mischien helpt een telefoontje naar de leverancier? Maar ik denk dat er niks anders op zit dan een hele nieuwe set te kopen, kost je € 10,- bij Free Record.

  Ik geloof best dat je een legale versie hebt, maar zelfs dan is een link naar een illegale versie niet toegestaan.
 • o ik heb al bij de free record shop gekeken mmar ze hadden hem niet en ik vind het ook zonde ik had al 100 gulden voor het spel uitgegeven en waarom mag iemand dan geen link zetten ik heb hem ergens anders wel gevonden maar voor €50 euro

  (sorry voor het ingewikkelde geschrijf)
 • op de site van freerecordshop staat ook niet leverbaar
 • De maker van de software kan je vast wel helpen.
 • In Nederland is de leverancier (=DE WINKEL) verplicht voor vervanging te zorgen [i:f0f862830c]binnen de vervaxchte levensduus van een pruduct[/i:f0f862830c]. Dit is zeker méér dan de 12 jaar waar over wordt gesproken in de 'beperkte garantie', deze garantiebepalingen zijn in Nederland daar om dus ook [u:f0f862830c]niet geldig[/u:f0f862830c].

  Een CD-ROM heeft een levensduur van plm. 20 jaar zou ik zo zeggen, dus moeten ze tot 20 jaar na aankoop voor vervanigng zorgen.
 • Heb je dat ergens vandaan gehaald? Kan ik me haast niet voorstellen want zo werkt het nl. niet. Een Miele wasmachine heeft een verwachte levensduur van 15 jaar. Je krijgt geen nieuwe als ie binnen die periode kapot gaat. Binnen een redelijke termijn (zeg een jaar of vijf) moet een winkelier een oplossing aandragen, niet persé vervanging.
 • [quote:8f9c73fd82]ergens anders wel gevonden maar voor €50 euro [/quote:8f9c73fd82]Dan zal je hem daar moeten halen.
  Na 12 of 20 jaar voor vervanging moeten zorgen? Laat ons nog effe trachten ernstig te blijven….Als je dat gaat zeggen tegen de leverancier loop je kans dat je in een dwangbuis terechtkomt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.