Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

mail verwijderd in outlook, kan ik deze terug halen ?

J. de Boer
8 antwoorden
 • Tja dat is mijn vraag, is het mogelijk de mailtjes terug te krijgen die ik heb verwijderd in outlook ?


  B.v.d.

  Leon
 • Dat hangt een beetje van je instellingen van Outlook af.
  Als je mailtjes verwijderd, komen ze standaard terecht in de map deleted of verwijderde items. Pas als je ze ook uit die map verwijderd zijn ze definitief verwijderd. Je kunt ook Outlook echter zo instellen dat ze bij het verwijderen direct verwijderd worden (dus niet verplaatst worden naar de map deleted of verwijderde items). Dan is er volgens mij weinig kans meer dat je ze nog kunt terug halen.
 • eens ze verwijderd zijn uit je deleted items ben je ze voorgoed kwijt, het enige waterkansje dat je nog hebt is als je bv die mail eens hebt doorgestuurd kan je die mail nog terugvinden in je sent items
 • ok, das duidelijke taal, verwijderd is voorgoed verwijderd.
  Ik had eens gehoord dat er toch een manier was, zou zijn, maar is dus niet waar.
  Vond het al een sterk verhaal.

  Dank voor de reacties.

  Leon
 • Even nog een aanvulling op de vorige antwoorden. Ik weet niet hoe dit zit bij Outlook, maar bij Outlook Express zijn ze pas echt helemaal verdwenen als je na het verwijderen de mappen hebt gecomprimeerd. Zolang je dat niet hebt gedaan, zie je de hele handel nog staan in de dbx-files. Zonder comprimeren kunnen deze dbx-bestanden afmetingen gaan aannemen van vele Megabytes. Na compremeren zijn ze gereduceerd tot 59KB. Die dbx-files kun je gewoon met Wordpad lezen.

  Jan de Boer
 • Dat is een leuke, ik ga eens spitten in mijn systeem

  Mijn dank alvast !!!

  Leon
 • Nu is mijn vraag ook,
  Waar kan ik die dbx files vinden…niet in de outlook map namelijk.
 • In Outlook2000 zit wel een optie "Verwijderde items herstellen"… deze optie is in ieder geval aanwezig in combinatie met een Exchange-server…als je het programma 'stand-alone' gebruikt dan weet ik eerlijk gezegd niet of deze optie aanwezig is; ik heb Outlook2000 nog nooit 'stand-alone' gebruikt.

  Kijk in menu [i:6c2c8dcfe6]Extra[/i:6c2c8dcfe6] of je daar een keuze [i:6c2c8dcfe6]Verwijderde items herstellen…[/i:6c2c8dcfe6] hebt.


  Ruud

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.