Vraag & Antwoord

Anders (software)

!Help! Hoe installeer ik alles weer op mijn pc

6 antwoorden
  • Beste lezers! Een poos geleden heeft een naar virus het register van mijn pc totaal door de war geschopt. Ik ben daarom genoodzaakt om alles opnieuw te installeren. :evil: Ik heb dus Windows 98 NL en Microsoft Office 2000. Wie o wie legt mij uit hoe ik op een veilige manier alles weer opnieuw installeer? :roll: Hel help help............ :cry:
  • HUH????? cd erin en setup draaien.....Sorry voor dit sarcastische antwoord, maar ik begrijp de vraag niet helemaal.
  • Is het toevallig niet bekend wat voor virus er heeft toegeslagen? Er is misschien wel een tooltje beschikbaar om het e.e.a. te herstellen. Zo niet, dan eerst de schijf formatteren en Windows opnieuw installeren.
  • Ik denk dat Oscar bedoelt hoe je de boel opnieuw kunt installeren met de zekerheid dat hij ook van het virus verlost is. In dat geval is idd de beste oplossing om eerst de besmette schijven te formatteren (waarschijnlijk allemaal). En dan de boel weer opnieuw te installeren. Installeer vervolgens een goede virusscanner, zodat alles goed gescand kan worden en eventuele terugkeer van het virus kan worden voorkomen.
  • Ik ben geen arts, maar ben al bij verschillende mensen geweest, die een éénvoudig virus hadden. Dit ging er hupsakéé met het juiste tooltje vanaf. Dus waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Formatteren en alles er weer opzetten kan altijd nog.
  • Tuurlijk zou het beter zijn om het virus te verwijderen met 'een tooltje', maar als ik lees dat het hele register naar z'n grootje is, dan lijkt me dat 'een tooltje' het probleem ook niet even oplost. Bovendien heeft Oscar volgens mij al min of meer besloten om de boel opnieuw te installeren, vandaar mijn oplossing. Maar idd, [u:0d16c94928]als[/u:0d16c94928] het met een progje is op te lossen, zou ik dat ook zeker doen, want formatteren is natuurlijk wel een paardenmiddel (maar wel 99% kans op succes :))

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.