Vraag & Antwoord

Anders (software)

Op hol geslagen computer?

5 antwoorden
  • Hardware of software ik weet het niet, ik plaats hem maar hier. Een Packard Bell computer vertoont het volgende probleem, na een tijdje niets aan de hand reageerdt plotseling de muis heel raar, deze gaat compleet zijn eigen gang. In het beeld verschijnen allemaal rare vlekken, pictogrammen worden wazig, vensters worden onleesbaar. De computer is zojuist schoon geinstalleerd. Het is een pentium 3 500, 256MB ingebakken geluidskaart en voodoo 3 kaart. Iemand enig idee waar ik het moet zoeken?????????
  • Ik krijg toch het idee dat er een virus aan de gang gaat. Je zou dus de installatie CD 's/diskettes kunnen checken op virussen (op een schone machine). Een andere optie is mogelijk je videokaart. Probeer eens of je die kunt wisselen.
  • Ik heb de schijven online gecheckt bij Norton en de CD's etc ook, maar niets gevonden. Er zit zo'n meegebakken Voodoo chip op (weet het niet ideaal) kwestie van disabelen en dan proberen?
  • Ik weet het niet, maar kan het niet toevallig een beetje fanatieke screensaver wezen, die aanslaat en die je niet uit kunt krijgen ofzo ??? Groeten Gerwin..
  • Nee er staat geen screensaver aan en er is ook geen screensaver apart geinstalleerd of zoiets.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.