Vraag & Antwoord

Anders (software)

[Outlook XP] E-mailadressen naar adresboek kopieren?

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Hallo,

  Is het mogelijk om (desnoods met een tooltje) alle emailadressen uit mijn inbox in mijn adresboek te zetten?
  Ik ga nl. verhuizen en heb een pst-bestand van zo'n 4 jaar opgebouwd. Dit bevat dus veel mailadressen, en ik wil een hoop van deze mensen op de hoogte brengen van mn op handen zijnde verhuizing en dus ook nieuwe emailadres…

  Weet iemand of dit kan?

  Tnx!
 • Hallo,

  Ik weet niet of ik je goed begrijp, maar je wilt adressen van afzenders van berichten die in je Postvak IN staan, in je adresboek hebben?
  Bij mij zijn de Outlook-contactpersonen automatisch opgenomen in mijn Windows adresboek en vice versa. Maw. Elke nieuw contactpersoon wordt ook opgenomen in mijn Windows adresboek.
  Het PST-bestand bevat behalve de berichten ook de contactpersonen, dus als je dat ergens back-upped kun je dat later altijd terugzetten en heb je ook weer alle contacpersonen en e-mailadressen terug. Handig als je een nieuwe PC aanschaft..
  Als je de afzender van een e-mailbericht wilt opnemen bij de contactpersonen, kun je het betreffende bericht vanuit het Postvak IN verslepen naar de Contactpersonen-knop in de Outlookbalk. Als je daarna de (linker) muisknop loslaat opent het scherm van een nieuwe contactpersoon en heb je diens e-mailadres toegevoegd aan de Contactpersonen, cq. adresboek. Deze methode werkt echter alleen per bericht en je kunt dus niet al je berichten selecteren en in een keer overzetten naar de Contactpersonen.
  Er zal ongetwijfeld een tool voor bestaan, maar dat zou ik niet weten..
  Succes bij de verhuizing!
 • Heej, precies de vraag die ik zoek! Ik wil, net als ''Erika Terpstra'', uit 1 bepaalde map alle afzenders in 1 mail beantwoorden. Aangezien het om ongeveer 160 mensen gaat zou ik op de eerder genoemde manier nog wel even bezig zijn. Hoe kan ik makkelijk en snel al deze afzenders beantwoorden?

  Ik maak trouwens gebruik van Outlook 2000 op Win XP Pro NL…

  Grtz,

  Roel

  P.S. Toch niet de egte Erika Terpstra heh? :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.