Vraag & Antwoord

Anders (software)

kazaa installeren bij meerdere accounts?

Anoniem
zjuulll
6 antwoorden
 • hoi,
  een vraag over kazaa:
  ik heb windows xp, met een aantal accounts.
  nu wil ik kazaa lite installeren, en doe dat in account 1.
  account 2 kan er dan geen gebruik van maken, dus installeer ik een nieuwe in een andere map. maar als ik die kazaa dan wil gebruiken,
  krijg ik foutmeldingen, en kan ik geen verbinding maken.
  in account 1 werk alles nog perfect.
  weet iemand hoe ik het zo kan krijgen, dat 2 accounts gebruik kunnen maken van kazaa? ik wil hem best 2 keer installeren, maar dan zit ik nog steeds met de problemen. ergens in het register waarschijnlijk, iemand een tip?
  (er is ook zo'n programmtje voor, pseudotrack volgens mij, maar dat bedoel ik niet, dat werkt niet bij mij)

  ps
  ik zou het ook erg op prijs stellen, als we het in deze topic even gewoon over dit softwarematig probleem kunnen hebben, en niet over dat kazaa eigenlijk illegaal is omdat je er illegale dingen mee kan doen enzo.
  bedankt

  jules
 • Als administrator inloggen, dan naar Account1 gaan, daar Kazaa copieren en het copie plaatsen bij account2
 • wat bedoel je met kopieren?
  de hele map kazaa? en dan op nieuwd installeren?
 • Je kan toch een snelkoppeling plaatsen op het bureaublad van de andere gebruiker en hem dan de rechten geven dat hij dit programma ook mag gebruiken. Anders installeer je het programma toch onder de andere gebruiker (geef je hem ff alle rechten), daarna zet je snelkoppeling bij jou neer en verander je de rechten weer! Zo is het ook bij mij gelukt! En over de discussie van Kazaa Lite: dat gezeik erover, je mag zelf weten wat je doet en als je de hele dag nummers wil downloaden mag je dat doen: in het motto van baas in eigen huis :D –> niet dat ik dit doe hoor!

  groeten

  Peter
 • In account1 staat toch alleen de snelkoppeling? Nou, die copieer je dus.
  Het programma is (over het algemeen) niet onder een security-account geinstalleerd. Dus hoef je allen de shortcut(-'s) tecopieren
 • that's the point:
  daar was ik zelf ook nog wel op gekomen, maar dat werkt niet. ook al heb ik hem 2x geinstalleerd, beide users alle rechten, doet hij het bij de een niet. kazaa start wel op, maar geeft n fout, en blijft hangen / kan niet connecten.
  ik vermoed dus dat de registerinstellingen / firewall instellingen (norton internet security, 2003) ergens roet in het eten gooit.

  nog iemand?

  bedankt,

  jules

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.