Vraag & Antwoord

Anders (software)

MSN messenger 5.0 geeft plaatje

5 antwoorden
  • als ik me aanmeld bij MSN messenger 5.0 staat er naast de contactpersonenlijst een kat met een computermuis in de mond hebben andere dat ook en hoe krijg ik het weg
  • Hey, Ga naar de directory waar Messenger is geïnstalleerd, dat is meestal C:\Program Files\MSN Messenger en daaar moet je een bestand zien staat met de naam lvback.jpg. Dat moet normaal die kat zijn. Nu meot je gewoon dit bestand vervangen door het orgineel, als je dat niet meer hebt moet je me maar mailen, dan stuur ik dat ff. Veel succes. Stijn C.
  • maar de vraag: hoe komt dat daar? virus (niet waarschijnlijk, maar scan toch maar ff) spyware (gebruik ad-aware eens) of de zogenaamde onofficieele "uitbreidingen" van msn, hulpproggies die van alles aan de installatie veranderen. misschien kun je m ff opnieuw installeren?
  • open de uninstaller en klik niet op verwijderen maar op herstellen... als dat niet werkt weet ik het ook niet meer....
  • [quote:81acc04c1d="juleswijers"]maar de vraag: hoe komt dat daar? virus (niet waarschijnlijk, maar scan toch maar ff) spyware (gebruik ad-aware eens) of de zogenaamde onofficieele "uitbreidingen" van msn, hulpproggies die van alles aan de installatie veranderen. misschien kun je m ff opnieuw installeren?[/quote:81acc04c1d] heb je kinderen? Misschien is er een skin gedownload en die geinstalleerd. Zelf heb ik er ook een.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.