Vraag & Antwoord

Anders (software)

MP3 in Winamp direkt afspelen

4 antwoorden
  • Graag wil ik MP3 bestanden van mijn computer afspelen in bv Winamp. Als ik een MP3 bestand aanklik dan wordt dit bestand in een ander programma afgespeeld. Hoe krijg ik voor elkaar dat CD's en MP3 bestanden direkt in Winamp worden afgespeeld????
  • rechtsklikken options>preferences Vervolgens kan je een en ander instellen onder het kopje "Media"in de catagorie "System".
  • Je zegt dat je ook je cd's wilt afspelen via WinAmp. Daar zie ik het nut niet van in. WinAmp zorgt ervoor dat alle audio via de processor naar de audiokaart gaat. Als je gewoon afspeelt via de cd-speler of via de cd-rom zelf bespaart dat processor kracht. Zo houd je meer over voor andere processen. Je vraag kan ook via: rechtermuisknop op MP3/CDA -> openen met -> Winamp -> Dit type bestand altijd met dit programma openen
  • [quote:875b7e6e37="Johnny321"]Je zegt dat je ook je cd's wilt afspelen via WinAmp. Daar zie ik het nut niet van in. WinAmp zorgt ervoor dat alle audio via de processor naar de audiokaart gaat. Als je gewoon afspeelt via de cd-speler of via de cd-rom zelf bespaart dat processor kracht. Zo houd je meer over voor andere processen.[/quote:875b7e6e37] Bij mij speelt Winamp 2.81 gewoon audio-cd's af rechtstreeks van de cdrom-speler naar de geluidskaart. Dat kon ik ook zeer eenvoudig testen door het kabeltje tussen cdrom-speler en geluidskaart even los te halen, toen kreeg ik namelijk geen geluid meer. Er wordt dus geen audio via de processor gestuurd, dat is ook niet nodig bij een audio-cd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.