Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

[Powerpoint] Maximum van 480 dia's?

Anoniem
domien_verschuuren
7 antwoorden
 • Hallo allemaal!

  Mijn leraar Aardrijkskunde is bezig met een hele grote powerpoint presentatie over het Holosceen (zegt jullie waarschijnlijk niets), maar er zitten meer dan [b:1234d8d566]800[/b:1234d8d566] dia's is, die meer dan [b:1234d8d566]1500[/b:1234d8d566] links bevatten…!

  Nu gaat alles goed t/m dia 480 (links werken correct en alles doet het zoals het hoort), maar na dia 480 gaat Powerpoint een beetje haar eigen gang en als je bijvoorbeeld in dia 632 een hyperlink verander in "Ga naar dia 342", je klikt op "OK", checkt hem en er staat nog steeds dia 342, slaat hem op, opent de presentatie vervolgens, gaat naar dia 632, checkt de hyperlink en staat er opeens "dia 1", i.p.v. "dia 342", hij past die dus lekker naar zijn eigen zin aan.

  Ik hoop echt dat jullie een antwoord hebben op het Powerpoint-probleem anders zit de hele school straks zonder oefenstof voor het proefwerk :-?

  Nog 1 maal mijn vraag: is er een maximum aantal dia's (480?) of een maximum aantal hyperlinks (rond de 1000) voor een Powerpoint presentatie?

  Alvast bedankt!
  Domien Verschuuren [100% Powerpoint-n00b]
 • ik denk maar ben het niet zeker dat de pc gewoon een tekort aan ram heeft voor zo'n grote presentatie, of gewoon te weinig plaats op de hd
 • [quote:d1ae49e677="rombaft"]ik denk maar ben het niet zeker dat de pc gewoon een tekort aan ram heeft voor zo'n grote presentatie, of gewoon te weinig plaats op de hd[/quote:d1ae49e677]Plaats op de HD is geen probleem, dat van dat ram zou best eens kunnen, hmmz :-?
 • Maar hoeveel ram zou voldoende zijn om alles goed te laten draaien? Windows 98 SE moet aan 128mb toch voldoende hebben om een redelijke powerpoint-presentatie te kunnen draaien..?
 • [quote:89915d4dea="roel-online"]Maar hoeveel ram zou voldoende zijn om alles goed te laten draaien? Windows 98 SE moet aan 128mb toch voldoende hebben om een redelijke powerpoint-presentatie te kunnen draaien..?[/quote:89915d4dea]

  Ahum. 128 MB is een beetje aan de magere kant voor zo'n grote presentatie. Weet ik, omdat wij hier zelf dat soort gevallen hebben gemaakt en dat was ook doffe ellende. Zorg wel dat je een zeer recente versie van Office gebruikt (lees: XP) dat scheelt veel. En anders zit er niets anders op dan [a] RAM uitbreiden + 98SE upgraden naar bijv. W2K de presentatie opsplitsen in delen.

  Graag gedaan; ik zou niet willen dat jullie je proefwerk niet halen.

  En wat is nou die dinges waar je het over had waarvan je dacht dat wij het niet zouden weten? Leer ons ook eens wat?
 • [quote:68d34b7bf6="heuvt"]En wat is nou die dinges waar je het over had waarvan je dacht dat wij het niet zouden weten? Leer ons ook eens wat?[/quote:68d34b7bf6]Welke dinges?

  Bedankt voor je reactie :-D Ik zal het hem doorgeven!
 • Het vreemde is dat ook na opspiltsing het probleem terug blijft komen. Zelfs in een nieuwe presentatie wil powerpoint niet meewerken. Ook op andere pc's wil het niet lukken, het probleem keert steeds weer terug…

  Grtz,

  Roel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.