Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Problemen 3 of 9 barcode met Word 2000

Anoniem
Nelson Lau
2 antwoorden
  • Voor de zaak print ik thuis regelmatig etiketjes uit met een barcode. Hiervoor gebruik ik altijd de 3 of 9 barcode TTF-font. Dit ging altijd goed met Word 97. Sinds overstap naar Word 2000 worden de etiketjes niet meer door de scanner gelezen. Bij nazien van de structuur van de code merk ik op dat de afsluitstreepjes onder Word 2000 afwijken van hetzelfde bestand dat ooit onder Word 97 is afgeprint.

    De structuur van de barcode is als volgt: om de code 123467890 te krijgen met de scanner moet je intikken: *1234567890* . Onder Word 97/2000 wordt dit -indien de autocorrectie aanstaat- omgezet naar bold, maar dit is dus niet het probleem, want dit is dus uit te schakelen. Het rare is dat Word 2000 de code verkeerd omzet naar 3 of 9, waardoor de gegenereerde barcodes niet leesbaar zijn met de scanner. Wie weet waar dit probleem aan kan liggen ?
  • probeer word 2000 opnieuw te installeeren of probeer het font ergens te downloaden en opnieuw te installeren of je scanner
    installeer anders alles (word font en scanner en printer)opnieuw en kijk dan maar weer verder.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.