Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Windows XP: weg met all users, administrator en eigen naam?

Belg
2 antwoorden
  • In Windows Xp prof word je geconfronteerd met een indeling in all users, mijn eigen naam en administrator. Ik wil die flauwekul niet en wil gewoon weer de eenvoudige ingang van Windows ME. Ik heb in huis geen verschillende gebruikers die wel of niet iets mogen veranderen, slechts met een geheim wachtwoord eigens wel of niet bij mogen. Ik wil weer terug naar de simpele indeling, zodat ik na een software-installatie niet weer allerlei trucs moet uithalen om het startmenu hanteerbaar te houden. De ene keer wordt een programma neergezet bij mijn eigen naam, dan weer bij all users: om gek van te worden. Ik wil gewoon 1 ingang! Wie helpt mij uit de brand in mijn verzoek om een terugkeer naar de oude, vertrouwde simpelheid?
  • Blijkbaar heb je er toch zelf wel wat voor gezorgd: ikzelf heb ook een stand-alone Pc thuis, geen andere gebruikers.
    In mijn map Documents and Settings staan slechts twee mappen: All Users en mijn eigen naam.
    Verder moet ik bij het opstarten nergens een wachtwoord ingeven: opstarten en hij komt gewoon op mijn bureaublad terecht zonder aanmeldkadertje, zonder dat ik mijn login of password moet ingeven…
    Die map administrator is dus ook het gevolg van het bijhet-installeren-ergens-ingeven-van-weet-ik-wat…

    En dat er al eens een progje in je All users geïnstalleerd zou worden, is dat voor jou een nadeel? (leg het me even uit?)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.