Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Annuleren afdruktaak HP 930

Anoniem
Passer
12 antwoorden
 • Als ik (al is het maar één bladzijde) laat afdrukken en deze taak wil annuleren, dan duurt dat annuleren zo ellendig lang.
  O ja: ik krijg wel dadelijk het bericht in mijn printerstatus: bezig met annuleren, maar na 5 minuten is het nog niet gebeurt …

  Voor de rest is mijn systeem voldoende snel (heb een 1700)

  Kan dat niet sneller geannuleerd worden?
 • Schijnbaar niet ik heb dat probleem met een hp 710c en een hp 3816
  Maar als iemand de oplossing weet, laat maar komen
 • als ik een afdruk wil annuleren op mijn 720c dan druk ik hem altijd uit (de printer) vervolgens komt er een melding op het scherm en dan kun je klikken op afdrukken annuleren. als je daarna de printer weer aanzet rolt het papier eruit en kun je weer iets anders gaan printen.
 • [quote:c7dda8501f="jan_dakpan"]als ik een afdruk wil annuleren op mijn 720c dan druk ik hem altijd uit (de printer) vervolgens komt er een melding op het scherm en dan kun je klikken op afdrukken annuleren. als je daarna de printer weer aanzet rolt het papier eruit en kun je weer iets anders gaan printen.[/quote:c7dda8501f]Nu, bij mij lekker niet: ik zet hem uit, maar vermits zijn buffer blijkbaar klein is heeft de computer-zelf nog wat data in petto en als ik de printer dan terug aanzet, krijg ik van die mooie printbladzijden met sterrtetjes en bolletjes.
  Blijkbaar is jouw printergeheugen voldoende groot om die opdracht in één keer op te slaan, maar bij de mijne is dat dus niet.
  Om mijn systeemgeheugen leeg te krijgen, moet ik dus de printer enkele keren aan en uit zetten tot alle data aan de printer doorgegeven zijn en dat vind ik ook een behoorlijk geprul.

  'k Hernieuw dus de vraag: is hier een oplossing voor?
 • Probeer eens via taakbeheer: Taak beëindigen
 • [quote:3e73f7021b="M@rc"]Probeer eens via taakbeheer: Taak beëindigen[/quote:3e73f7021b]'k had daar daarstraks even naar gekeken: bij Toepassingen stond die annulatietaak niet bij en bij Processen heb ik maar half gekeken… Trouwens: als ik dat proces stilleg, zou dan - wat nog niet gewist is - niet blijven staan? (euh… 'wat nog niet gewist is': 'k zou gewoon niet weten wat ik me daarbij in begrippen van te-wissen-data bij moet voorstellen… want een gewoon bestand wissen is maar kwestie van één clustertje te veranderen, maar hoe mijn computje dat met een afdruktaak doet: gewoon geen idee van…)
 • :roll: Mensen, kijken jullie eens naar die 930c printer. Er zitten 3 knoppen op. De knop met [b:b5fdc51a15]X[/b:b5fdc51a15] is de annuleerknop. Druk die in voor een seconde of zo en de print wordt onmiddelijk stop gezet.

  Perfect gaat dat hier hoor.
 • [quote:8ea5e0512c="Marty Le Roy"]:roll: Mensen, kijken jullie eens naar die 930c printer. Er zitten 3 knoppen op. De knop met [b:8ea5e0512c]X[/b:8ea5e0512c] is de annuleerknop. Druk die in voor een seconde of zo en de print wordt onmiddelijk stop gezet.

  Perfect gaat dat hier hoor.[/quote:8ea5e0512c]Hèhè,
  't leven is toch simpel als je een aantal dingen weet… [size=9:8ea5e0512c](als je de handleidingen leest?)[/size:8ea5e0512c] (en 't werkt nog ook ! :wink: )

  Thnx, Marty !
 • handleidingen zijn er om niet gelezen te worden. Zij dienen als naslagwerk in geval het mis gaat…. en dan nog komen de mensen in een forum om de oplossing te vragen :lol: :lol: :lol:
 • Misschien omdat een handleiding niet altijd even duidelijk is?
 • niet lezen van handleiding: dan weten jullie ook misschien niet dat als je via USB kabel werkt, dat je niet persé je printer hoeft aan te zetten als je wat wilt printen.

  Als je een printopdracht geeft (bij mij dus de 930c) de printer zelf aan gaat en gaat printen. 't is maar een weet.
  Jammer dat het niet uit gaat na het printen, maar wel een leuke optie. Dus vergeten printer aan te zetten geeft niks. :wink:
 • [quote:ce98398607="Marty Le Roy"]niet lezen van handleiding: dan weten jullie ook misschien niet dat als je via USB kabel werkt, dat je niet persé je printer hoeft aan te zetten als je wat wilt printen.

  Als je een printopdracht geeft (bij mij dus de 930c) de printer zelf aan gaat en gaat printen. 't is maar een weet.
  Jammer dat het niet uit gaat na het printen, maar wel een leuke optie. Dus vergeten printer aan te zetten geeft niks. :wink:[/quote:ce98398607]

  En als je de handleiding niet leest weet ik toch dat het ook zo is met gebruik van een paralellekabel , goed he!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.