Vraag & Antwoord

Anders (software)

Vertraging opstarten PC na installatie Norton Antivirus 2003

Anoniem
pdexie
11 antwoorden
 • Met enige verbazing las ik in de computer totaal van mei 2003 dat Norton Anti Virus 2003 als beste uit de test van anti virus programma's komt.
  Na installatie van dit programma op mijn vrijwel nieuwe PC die ruimschoots aan alle aanbevolen systeemeisen voldoet, is de PC met windows XP minutenlang bezig met het opstarten.
  Op de site van Symantec wordt een veelvoud van deze klachten beschreven, met weinig hoopvolle oplossingen……………….
  Vragen:
  1. Hoe kan het dat Norton Anti Virus met deze klachtensalvo toch als beste uit de test komt?
  2. Wie weet raad om het opstartprobleem na installatie van Norton Anti Virus 2003 op te lossen?
 • Gewoon verwijderen. Elke Virusscanner zorgt voor een traag systeem en suckt dus automatisch! Ik had er 1 die het prima deed, totdat ze ermee stopte. Ben toen maar meteen gestopt met Virusscanners. Gewoon kijken wat je opent en niet van die lame vrienden hebben die je naaien. Wil je tog een oplossing hebben: die moet van die site komen want ik kan er niet zomaar 1 verzinnen :(

  Peter
 • Is beetje moeilijk want mijn het is mijn vader's computer en hij wil graag een goede virusscanner dus daarom niet verwijderen

  Weten jullie nog goeie?
 • eScan Virus Control: snel en degelijk :)
 • Wat zijn je systeem specs? Norton werkt bij mij en vele anderen Prima !
 • nou zo raar is het niet dat die als best uit de test komt ik heb in 3 maanden geen virussen meer gehad :lol: en bij mij start die bijna net zo snel op als eerst :D
 • Ik heb geen problemen met NAV2003. Enige tijd geleden heb ik nog wel Kaspersky geprobeerd, maar daar werd mijn computer wel echt ontzettend traag van.
 • Norton antivirus is wel een goede virus scanner ja maar je computer word traag als stront in een trechter, dit geld trouwens voor veel virus scanners.

  Ik gebruikte eerst panda antivirus die vind ik zelf wel goed je computer start wel wat langzamer op maar niet zo belachelijk langzaam als bij norton.
 • Kijk, als je een beetje voorzichtig bent en niet alles wat je voor je krijgt download, heb je eigenlijk geen virusscanner nodig, je zou af en toe via online scanners kunnen scannen www.housecall.nl of www.ravantivirus.com/scan. Maar gewone scanners zijn toch handig, jammer dat ie 't niet goed doet (kan je eigenlijk niet helpen, bij mij doet ie t ook goed…).
 • [quote:a6a8a2259e="stefanpack"]Kijk, als je een beetje voorzichtig bent en niet alles wat je voor je krijgt download, heb je eigenlijk geen virusscanner nodig, je zou af en toe via online scanners kunnen scannen www.housecall.nl of www.ravantivirus.com/scan. Maar gewone scanners zijn toch handig, jammer dat ie 't niet goed doet (kan je eigenlijk niet helpen, bij mij doet ie t ook goed…).[/quote:a6a8a2259e]
  draai anders BootVis van microsoft.com
 • Ben zeer tevreden met McAfee v. 7
  Als je tenminste Win XP update 811493 niet installeert.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.