Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

BIN: welk decompressieprogramma

computerbacterie
8 antwoorden
 • Ik heb 3 files die gecomprimeerd zijn en die de extensie .bin hebben. Ik heb er nog nooit van gehoord. Iemand enig idee welk decompressie programma je er voor moet gebruiken?
 • *.BIN bestanden zijn meestal bestanden die hernoemd zijn. Het kan dus alles zijn. Ik heb ook wel eens gehoord van *.BIN bestanden die door een programma zijn aangemaakt als logbestand of crackers die hun credit erin zetten. Geef anders even door in welke map ze zitten en welke bestandnaam ze hebben.
 • Bin-bestanden zijn cd-images en die kan je met o.a. nero op een lege cd-r branden. Een ander programma dat je kan gebruiken is CDR-WIN, dit programma heeft als voordeel dat je het bin-bestand als virtuele cd-rom kan benaderen en het je dus eerst ff kan testen voor je hem brand.
 • *.BIN, *.ISO, *.NRG bestanden kunnen ook via isobuster gelezen worden,
  je kunt de inhoud lezen en de boel uiteen halen.

  Ik dacht dat Winrar ze ook uit elkaar kon halen.
 • Zowel isobuster als winiso zetten dergelijke bestanden, indien ze tenminste geen fouten bevatten, om in bruikbare data. Verder kan men met elke brander dit bestand op cdr branden.
 • Ik brand .bin bestanden met Blindwrite.
 • daemon tools downloaden

  (virtuele cd/dvd speler) hier de .bin file in laden en dan HOEF je hem zelfs niet eens op dvd te branden.

  Daemon tools genereerd een virtuele cd speler de computer denkt dus dat de bin file op een cd staat… Het werkt precies hetzelfde als een echte cd speler (via deze computer daar staat ie dan bij)

  Als dameon tools is geopend (in traybar) linker muisknop en dan op device o: drukken hier de bin image selecteren en klaar is kees
 • Kijk eens op het web d.m.v. een zoekmachine, er zijn vele sites die informatie geven over 'file extensions'. Verbaas je over het sterk uiteenlopen van de diverse applicaties gebruikmakend van dezelfde laatste drie tekens in de file naam.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.