Vraag & Antwoord

Anders (software)

hoe ondertiteling in DivX/Xvid bestanden invoegen?

Anoniem
Jago
6 antwoorden
 • het zal waarschijnlijk al eens gevraagd zijn, sorry dan..maar ik ben al geruime tijd aan het zoeken naar programma's om eenvoudig ondertiteling in een film in te voegen, op internet kun je ondertiteling downloaden in .srt .sub etc.

  Maar zou iemand mij aub uit kunnen leggen hoe ik met welke programma welke bestande ondertiteling in de film kan voegen?

  alvast hartelijk bedankt.. :)
 • BS Player kan je daar voor gebruiken. Werkt supereenvoudig en bovendien nog gratis ook.

  Overigens kan je als je denkt dat de vraag al eens gesteld is ook de zoekfunctie gebruiken, hoef je niet zo lang op antwoord te wachten. :wink:
 • Zorg er wel voor dat de naam van de film en de ondertiteling exact hetzelfde is en in de zelfde folder staat.
 • [quote:aebb6880bf="Salseros"]Zorg er wel voor dat de naam van de film en de ondertiteling exact hetzelfde is en in de zelfde folder staat.[/quote:aebb6880bf]

  Naam en locatie van het ondertitelingsbestand maakt bij mij anders niets uit. Gewoon ff "CTRL - L" en het juiste bestand selecteren.
 • [quote:47f2845dd7="PS"][quote:47f2845dd7="Salseros"]Zorg er wel voor dat de naam van de film en de ondertiteling exact hetzelfde is en in de zelfde folder staat.[/quote:47f2845dd7]

  Naam en locatie van het ondertitelingsbestand maakt bij mij anders niets uit. Gewoon ff "CTRL - L" en het juiste bestand selecteren.[/quote:47f2845dd7]

  Klopt ook, maar als je de file dus hetzelfde noemt en in dezelfde folder zet, hoef je alleen de film te openen en pakt hij automatisch de ondertiteling, scheelt weer een handeling. :wink:
 • en voor meer info: zie sites als bijv: ondertiteling.nl, bij de faq.
  staat vaak ook erg veel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.