Vraag & Antwoord

Anders (software)

tweemaal opstarten van windows xp

Anoniem
None
4 antwoorden
 • ik werk onder windows xp (pro) en na het volledig opstarten van het programma, alle iconen staan dan op het bureaublad, slaat hij onmiddellijk af om terug te heropstarten.
  Waarom hij plots heropstart is me en raadsel.
  Na een tweede maal te zijn heropgestart begint hij aan het checken van mogelijke fouten, dewelke hij natuurlijk niet kan vinden gezien er geen zijn.
  Waar kan dit plots nodeloos heropstarten aangelegen zijn en hoe kan ik dit voorkomen ?
  Iemand enig idee ?
 • je zou evt het automatisch opstarten bij fatale fouten uit kunnen zetten .

  misschien dattie dan dat herhaaldelijke opstarten niet meer doet, echter lijkt me dat niet de beste oplossing…

  Volgens mij vind win xp toch iets wat niet helemaal goed zit, anders zou die ook die foutcontrole bij de 2e keer opstarten niet doen.


  Of doettie dat omdat er niet correct is afgesloten ( bij mezelf staat al die onzin uit, dus ik weet het niet zeker..)
 • Hai,

  Ik heb sinds afgelopen vrijdag precies hetzelfde probleem. echter bij mij kwam dit na voren na een update Norton Internet Security. Daar verwijst tie ook naar bij het checken naar fouten bij de herstart. maar symantec weet ook geen oplossing hiervoor.
  wel hoogst irritant.
 • [quote:86a05dcd7d="FoXiERotjEknoR"]Volgens mij vind win xp toch iets wat niet helemaal goed zit, anders zou die ook die foutcontrole bij de 2e keer opstarten niet doen.
  Of doettie dat omdat er niet correct is afgesloten ( bij mezelf staat al die onzin uit, dus ik weet het niet zeker..)[/quote:86a05dcd7d]
  Klopt volgens mij, als je windows niet goed afsluit controleert ie altijd op fouten.. Volgens mij dus niet specifiek als er iets mis is.

  Verder ken ik ook geen oplossing eigenlijk :roll: Ik kan alleen maar bevestigen dat het probleem van Norton komt. Ik had een tijdje geleden hetzelfde, en toen, na een hoop gerommel ontdekte ik dat het probleem van Norton Antivirus kwam, van een driver ofzo. Wat je kan proberen is Norton eraf te halen en wat anders ervoor in de plaats te gebruiken, of windoos opnieuw installeren… Succes ermee.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.