Vraag & Antwoord

Anders (software)

Omnipage Pro

17 antwoorden
 • Hallo, Ik heb het progje Omipage Pro gedownload, maar nu krijg ik bij het uitpakken de onderstaande foutmelding, kan ik dit op e.o.a. manier ook repareren??? [color=blue:1c040ea255]C:\My Shared Folder\omnipage pro 12.exe: CRC niet correct. Het bestand Omni\OmniPage\ScanSoft RealSpeak.msi is beschadigd[/color:1c040ea255] Intruder
 • [quote:b9ba0bc6d7="Intruder"]Hallo, Ik heb het progje Omipage Pro gedownload, maar nu krijg ik bij het uitpakken de onderstaande foutmelding, kan ik dit op e.o.a. manier ook repareren??? [color=blue:b9ba0bc6d7]C:\My Shared Folder\omnipage pro 12.exe: CRC niet correct. Het bestand Omni\OmniPage\ScanSoft RealSpeak.msi is beschadigd[/color:b9ba0bc6d7] Intruder[/quote:b9ba0bc6d7] Denk het niet. Je zal weer aan de slag moeten met downloaden. Tijdens de download is er wat mis gegaan met de file en dat is niet te repareren. Helaas, maar jammer.
 • Het bestand is, zoals de melding al zegt, beschadigd. Mijn ervaring is, dat je het beste het programma opnieuw kunt downloaden, maar misschien is er wel een progje dat de boel kan repareren. Ik denk het echter niet. BTW) Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat het ook geen legale versie is en je weet wat dat betekent...
 • [quote:08efed8e56="JurgenvW"] BTW) Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat het ook geen legale versie is en je weet wat dat betekent...[/quote:08efed8e56] Daar weet jij niks vanaf dus ook niet gelijk aan cracks enz denken.
 • Hallo, Ik ben weer een stukje verder, hij begint nu wel met installeren, maar dan krijg ik de volgende foutmelding: [b:f6a29e9f9c]Omnipage Pro 12.0 installer information[/b:f6a29e9f9c] [color=blue:f6a29e9f9c]Error 1335.The cabinet file 'Data.Cab'required for this installation is corrupt and cannot used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package.[/color:f6a29e9f9c] En als ik dan op abort of retry klik krijg ik de volgende melding: [color=blue:f6a29e9f9c]Internal error 2350.[/color:f6a29e9f9c] Dan sluit hij af en is het gebeurt met de installatie. Intruder
 • [quote:5b50be4318="Intruder"]Dan sluit hij af en is het gebeurt met de installatie.[/quote:5b50be4318] Dat komt dus doordat je een corrupt installatie bestand ertussen hebt zitten. Daar is niks aan te verandereren of repareren. Opnieuw downloaden is dus de enige remedie.
 • Oké ik weet genoeg, bedankt voor de snelle reactie's Intruder
 • [quote:70c2bc86b0="XPfrustratie"][quote:70c2bc86b0="JurgenvW"] BTW) Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat het ook geen legale versie is en je weet wat dat betekent...[/quote:70c2bc86b0] Daar weet jij niks vanaf dus ook niet gelijk aan cracks enz denken.[/quote:70c2bc86b0] Hoezo, daar weet ik niks vanaf? Op de site van ScanSoft (makers van Omnipage) kan ik geen demo oid vinden en als het om 1 bestand gaat van de vorm "<naam van het product>.exe", is het vaak een self- extracting archive met daarin de oorspronkelijke installatie-bestanden. 9 van de 10 keer is dat geen zuivere koffie (mooie uitdrukking :)). Bovendien dacht ik helemaal niet aan cracks, maar ALS het om een illegale versie gaat (ik zeg niet dat het zo is), dan geldt: "werkt het, mooi meegenomen, werk het niet, jammer dan". Verder heb ik hem de meest voor de hand liggende tip gegeven, namelijk opnieuw downloaden (ik had jouw post nog niet gezien), dus zo'n kwaaie ben ik nou ook weer niet ;) Zo, ff m'n gal gespuwd (nog zo'n mooie uitdrukking :))
 • [quote:bd3b24d517]Zo, ff m'n gal gespuwd (nog zo'n mooie uitdrukking )[/quote:bd3b24d517] Haugh! :lol: :lol:
 • [quote:05b9bc39e9]Daar weet jij niks vanaf dus ook niet gelijk aan cracks enz denken.[/quote:05b9bc39e9]Wij weten daar indd niets vanaf. Als het dan legaal is zal de software fabrikant/Leverancier je graag verderhelpen. Zelfs als het een demo is. Let echter op wanneer je daar info vraagt over een kopij: ze vragen het reg-nummer. Weet je wellicht wel en daarom gooi je het maar op het forum.
 • [quote:2c7862e8f8="JurgenvW"][quote:2c7862e8f8="XPfrustratie"][quote:2c7862e8f8="JurgenvW"] BTW) Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat het ook geen legale versie is en je weet wat dat betekent...[/quote:2c7862e8f8] Daar weet jij niks vanaf dus ook niet gelijk aan cracks enz denken.[/quote:2c7862e8f8] Hoezo, daar weet ik niks vanaf? Op de site van ScanSoft (makers van Omnipage) kan ik geen demo oid vinden en als het om 1 bestand gaat van de vorm "<naam van het product>.exe", is het vaak een self- extracting archive met daarin de oorspronkelijke installatie-bestanden. 9 van de 10 keer is dat geen zuivere koffie (mooie uitdrukking :)). Bovendien dacht ik helemaal niet aan cracks, maar ALS het om een illegale versie gaat (ik zeg niet dat het zo is), dan geldt: "werkt het, mooi meegenomen, werk het niet, jammer dan". Verder heb ik hem de meest voor de hand liggende tip gegeven, namelijk opnieuw downloaden (ik had jouw post nog niet gezien), dus zo'n kwaaie ben ik nou ook weer niet ;) Zo, ff m'n gal gespuwd (nog zo'n mooie uitdrukking :))[/quote:2c7862e8f8] Jongen wat zijn jullie lekker hypocriet. Al zou het een niet orgineel programma zijn, wat dan nog? FF checken, wie van jullie heeft wel eens MP3 gedownload? Iedereen toch wel eens, ook illegaal volgens de letter van de wet.
 • Toch nog ff op reageren :) Je moet het niet zien als hypocriet. Het gaat er niet om of je illegale software bezit (of het nu mp3, film, game of andere software is). Het gaat erom dat je je houdt aan de regels van dit forum. Ik wilde helemaal niet een discussie op gang brengen, maar ik wilde er gewoon even op wijzen dat illegaal materiaal niet op dit forum thuishoort. Nogmaals, ik beschuldig de topicstarter er helemaal niet van dat hij met illegale software bezig is. Sterker nog: het maakt me eigenlijk geen ene hol uit of de software legaal, danwel illegaal is. De BTW was meer een terzijde om even te herinneren aan de regels van het forum en niet om de software-politie uit te hangen.
 • Juist Jurgen!
 • Niet overdrijven jurgen, dan zouden 99% van de topics die over MP3's en over DivX gaan ook verboden moeten worden. Denk je echt dat diegene die de MP3 download eerst de cd koopt en dan pas de MP3 download? En dat men eerst een DVD-tje koopt en dan gezellig naar de harde schijf/cd ript terwijl dat alleen maar ruimte kost? De topicstarter had gewoon zijn probleem iets subtieler kunnen neerzetten (ipv Omnipage Pro gedownload, een programma gedownload). Dan krijg je ook niet die onbenullige discussie's over illegaal of niet.
 • [quote:be9a87b023]Dan krijg je ook niet die onbenullige discussie's over illegaal of niet.[/quote:be9a87b023]Waarom antwoord je dan nog?
 • Ik moest ff mijn ei kwijt.
 • [quote:b43fa42074="Johnny321"]Ik moest ff mijn ei kwijt.[/quote:b43fa42074] Ik denk dat iedereen weleens een illegale mp3 heeft gedowload. ik ken me niet voorstellen dat dat iedereen zo braaf is in ieder geval. en iedereen moet het zelf weten wat ie download daar is internet voor.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.