Vraag & Antwoord

Anders (software)

Handig emailprogramma

Anoniem
Anonymous
6 antwoorden
 • Is er ook een programma in de loop waarmee je tegenlijk 4 emailaccounts of meer kunt bekijken. Zodat je dus op connect ofzo drukt en dat je dan gelijk ziet bij welke van de 4 emailboxen je een nieuwe mail hebt? Asl het kan freeware maar als dat er niet is dan graag wel melden.
 • Je zou Pegasus mail eens kunnen bekijken.
  Je kunt daarmee meerdere identities aanmaken en die in een keer alle mail ophalen. Ik heb er geen ervaring mee of je dan in een oogopslag van de vesrchillende identities kunt zien of er nieuwe mail is. Zelf nooit gebruik gemaakt van meerdere identities, maar het kan wel.

  Maarten
 • Dan kan met Outlook Express. Daarmee kun je de e-mail van verschillende accounts binnen halen. Vervolgens maak je een paar message rules zodat de mail per account in een andere folder terecht komt dan heb je volgens mij de situatie die jij wilt.
 • Ik meen me te herinneren dat Calypso iets dergelijks heeft. Freeware, zoek maar even op Google naar "Calypso email".

  Een programma dat het zeker kan is het niet gratis Pocomail (www.pocomail.com). Ik gebruik het zelf, voornamelijk vanwege de grotere veiligheid; hij gebruikt immers niet de html-viewer van IE zelf, maar een eigen viewer, waardoor ie minder vatbaar is voor virussen.

  Outlook kun je tegenwoordig niet meer adviseren! Een zeef is veiliger.
 • dat kan ook met icq, die geeft dan oko een melding als er pop 3 mail binnenkomt en je kunt dan een preview bekijken of weggooien …

  overigens is icq zo lek als een mandje ….
 • jij zoekt: Eprompter

  Je kan meerder accounts invoeren en dan kijkt hij met ingestelde tussenpozen of er iets nieuws is. Je kan de mail er mee openen en verwijderen. (volgens mij niet mee verzenden en ook geen plaatjes, alleen platte text)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.