Vraag & Antwoord

Anders (software)

MS WORD Piept

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Zodra ik Word97 open dan geeft de pc 3x een piep en sluit hij Word af.
  Kan iemand mij vertellen hoe ik dit op kan lossen?
  Misschien is het een macrovirus maar dat weet ik niet zeker.
  Heb al het gehele office pakket verwijderd en opnieuw geïnstalleerd.
 • Tja..hmm..

  Is het niet verstandig om je software pakket te updaten ?
  Ik bedoel Word97, daarmee loop je nogal achter !

  Overigens kan ik je niet helpen met je probleem !
  Maar ik kan wel zeggen dat als het niet lukt, installeer Windows opnieuw, dan ben je zeker te weten van een mogelijk virus af…
 • [quote:4f31ef1795="HoOdLuM™"]Tja..hmm..

  Is het niet verstandig om je software pakket te updaten ?
  Ik bedoel Word97, daarmee loop je nogal achter !
  …[/quote:4f31ef1795]Eeerlijk gezegd vind ik dit een beetje onzin. Waarom loopt dit achter? Office is een duur pakket, dus wat biedt een nieuwere versie meer voor zo'n fors bedrag dat je ervoor uit moet geven?

  Bovendien heeft het naar mijn mening niets met het probleem te maken.

  Jan de Boer
 • [i:51d5a1a418]Overigens kan ik je niet helpen met je probleem !
  Maar ik kan wel zeggen dat als het niet lukt, installeer Windows opnieuw, dan ben je zeker te weten van een mogelijk virus af…[/i:51d5a1a418]

  `t is geen directe oplossing, maar het heeft wel degelijk te maken met je vraag. En als vernieuwing nooit verbetering was, waarom blijven er dan 'nieuwere' versies van software pakketten uitkomen ?

  Denk eens aan bijv. betere omgang met je geheugen, meer opties, betere opmaak indelingen, meer sjablonen, meer wegschrijf-mogelijkheden…zal ik nog ff doorgaan !
 • Als je een virus vermoedt, zou ik de pc een scannen met een online-virusscanner, zoals: http://housecall.antivirus.com/housecall/start_corp.asp

  btw gewoon office 97 blijven gebruiken als je tevreden bent, nieuwere versies bevatten niet echt spectaculaire veranderingen. Dus een tevreden gebruiker kan beter de centen op zak houden.
 • Heb je normal.dot weggegooid na het verwijderen van Office?
 • [quote:d243845bab="HoOdLuM™"]En als vernieuwing nooit verbetering was, waarom blijven er dan 'nieuwere' versies van software pakketten uitkomen ?[/quote:d243845bab]Als een producent de markt heeft verzadigd, verkopen ze niks meer tenzij ze met nieuwe software komen.

  [quote:d243845bab="HoOdLuM™"]Denk eens aan bijv. betere omgang met je geheugen, meer opties, betere opmaak indelingen, meer sjablonen, meer wegschrijf-mogelijkheden…zal ik nog ff doorgaan ![/quote:d243845bab]En vaak:
  * meer geheugen / snellere proc / grotere HD nodig
  * meer shit die je toch niet gebruikt
  * 'incompatibiliteits' problemen (ik denk aan MS-Access)
  * kans op nieuwe bugs
  * bestaande functionaliteiten worden gewijzigd zodat
  ** je ze niet meer kunt vinden
  ** ze anders werken

  Oh ja, en sjabloons kun je zelf maken hoor. En hoeveel van die ingebakken sjabloons gebruik je in bv. Word? Ik gebruik 3 sjabloons. Normal.dot, een fax-sjabloon (zelf gemaakt) en een document-sjabloon (zelf gemaakt).

  Ik gebruik op het werk nog altijd OFF97 en ben nog geen beperkingen tegengekomen waar ik niet omheen kon. Thuis gebruik ik OFF2000; enige reden is dat OFF97 toen al niet meer te krijgen was.

  En als laatste:
  niet iedereen heeft geld om om de haverklap maar weer het nieuwste te kopen
 • Goede punten, moet ik toegeven..

  Maar zullen we dan off-topic doorgaan, want zo ken ik er ook nog wel een paar…
 • Ik denk eerlijk gezegt dat het niets met de versie van Word te maken heeft. Word heeft altijd goed gedraaid op deze machine. Deze machine draait nog ouderwets op 98 :)

  Maar goed, ik ben erachter gekomen dat hij bij Adobe Acrobat 4.0 ook piept dus ik heb nu de nieuwste van Adobe geïnstalleerd nu kijken wat ie doet.

  Mochten jullie nog een ander idee hebben hoor ik het graag. De virusscanner is overigens voorzien van de laatste Update. Ik draai Northon dus dat kan het niet zijn. Misschien een macrovirus?? Die worden toch niet gezien door Northon??????

  N E Way thanks voor jullie comments, ik ga nog iets proberen lukt het niet dan roep ik nogmaals.

  Groetjes Chay

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.