Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero herkent hershijfbare cd's niet als herschijfbaar

7 antwoorden
  • Ik heb laatst herschijfbare cd's gekocht. Maar nou wil ik er een herschrijven en dan komt nero met een foutmelding, dat de cd niet herschijfbaar is :o Brander: Lite On. 24x10x40 Nero versie: 5.5.3.0 Iemand enig idee???
  • Wat zoal bij mij opkomt: - brander XP uitgeschakeld? (als je tenminste XP hebt) - geen twee brandprogramma's tegelijk op je computer geïnstalleerd?) - je had bij het branden toch niet aangevinkt: CD afsluiten? Je kan het ook omzeilen: wat op cd staat zet je even op je hd, dan je cd 'wissen' (zie Recorder - rewritable wissen - dan kiezen voor volledig wissen) en hierna terug opnieuw alles branden.
  • ...en misschien de nieuwste versie even van het web halen.
  • [quote:390035d76b="Passer"]je had bij het branden toch niet aangevinkt: CD afsluiten?[/quote:390035d76b] Ik zie niet in waarom dat niet mag. Bij mijn weten vraagt nero altijd wanneer de cd-rw niet leeg is als ie het schijfje moet formatteren. Dit gaat bij mij altijd zonder problemen, afgesloten cd-rw of niet.
  • [quote:11c9e56f94="juul"]Bij mijn weten vraagt nero altijd wanneer de cd-rw niet leeg is als ie het schijfje moet formatteren. Dit gaat bij mij altijd zonder problemen, afgesloten cd-rw of niet.[/quote:11c9e56f94]Klopt, maar dan gaat dit over het opnieuw formateren, terwijl hij de melding kreeg bij het erbij-opzetten-van-bestanden, en die melding zou in dat geval wel eens kunnen doorkomen.
  • Is de cd-rw niet geformateerd met een packet-writing software, met een andere dan Nero InCD. Wil namelijk ook nog wel eens problemen opleveren.
  • [quote:52c825a00e="Passer"] Je kan het ook omzeilen: wat op cd staat zet je even op je hd, dan je cd 'wissen' (zie Recorder - rewritable wissen - dan kiezen voor volledig wissen) [/quote:52c825a00e] Oke. Die optie gebruik ik wel :D Duurde wel lang zeg dat leeghalen 20 minuten :o Maar het werkt nu bedankt allemaal!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.