Vraag & Antwoord

Anders (software)

VisualSounCanvas

3 antwoorden
  • Dag..., Sinds ik Windows ME heb opgewaardeerd en ook Directx 9 heb geïnstalleerd kan ik de PLUG-ins VST en DXi van mijn VisualSoundCanvas niet meer van CD ROM op de harde schijf laden. Er komt een foutmelding: "Error installing iKernel.exe (0x20000)". Op de CD staat een bestand dat heet " iKernel.ex_ ". Op een andere PC waar ook Windows ME op zit, echter niet volledig opgewaardeerd, krijg ik de foutmelding niet zodat het in ieder geval niet aan de CD ROM ligt. Hoe krijg ik dit weer voor elkaar?
  • Volgens mij ligt het probleem bij Directx 9.0 Ik heb deze ook geinstalleerd en sindsdien kan ik bepaalde programma's niet eens meer installeren. Hij zegt dan dat het benodigde Directx 8.1 niet op het systeem staat. Nu heb ik geprobeerd met man en macht Direct 8.1 terug te halen, maar dat lukt niet. Ik heb diverse Directx uninstallers gebruikt, echter, zonder resultaat. Probeer anders zelf eens met diverse Directx 9 uninstallers Directx 8.1 terug te halen, misschien dat het bij jou wel lukt. Suc6
  • [quote:fd9f758b90="praatpaal"]Volgens mij ligt het probleem bij Directx 9.0 Ik heb deze ook geinstalleerd en sindsdien kan ik bepaalde programma's niet eens meer installeren. Hij zegt dan dat het benodigde Directx 8.1 niet op het systeem staat. Nu heb ik geprobeerd met man en macht Direct 8.1 terug te halen, maar dat lukt niet. Ik heb diverse Directx uninstallers gebruikt, echter, zonder resultaat. Probeer anders zelf eens met diverse Directx 9 uninstallers Directx 8.1 terug te halen, misschien dat het bij jou wel lukt. Suc6[/quote:fd9f758b90] Ik heb Directx 9 met 3 uninstallers weg kunnen halen en Directx 8.1 geinstalleerd maar de genoemde foutmelding blijft.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.